MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLBAĞ MAHALLESİ’NE PARK VE

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (20)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLBAĞ MAHALLESİ’NE PARK VE MESİRE ALANI

Manavgat Belediyesi, kırsal mahallelere ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi, kentin en uzak mahallelerinden birisi olan Isparta sınırındaki Yeşilbağ Mahallesi’ne park ve mesire alanı yaptı.

Manavgat Belediyesi, kentin en uzak mahallelerinden birisi olan Isparta sınırındaki Yeşilbağ Mahallesi’ne park ve mesire alanı yaptı. Mahalle halkının isteği üzerine yapılan 3 bin 350 m2’lik mesire alanı içerisinde 10 adet piknik masası, 5 adet bank, 6 adet çöp kovası ve 4 adet mangal yeri yapıldı. Alanda 300 m2 de yürüyüş yolu yapıldı. Bölge sakinlerinin aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği mesire alanında bay ve bayan wc, çeşme, oyun gurubu ve spor aletleri de bulunuyor. Etrafı 70 metrelik tellerle çevrili olan mesire alanında, sürgülü kapı ve kapı levhası da projeye dahil edildi.

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (2)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (3)

MAHALLE HALKI İSTEDİ

Modern bir mesire alanına kavuşacak olan Yeşilbağ sakinleri, park isteklerini yerine getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Mahalle sakinleri, “ İsteğimiz olan mesire alanına kavuşacağımız için çok mutluyuz. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolay Belediye Başkanı’mız Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, Manavgat Belediyesi olarak halktan gelen istek ve ihtiyaçlara göre hizmet götürdüklerini ifade etti. Başkan Sözen, “Yeşilbağ Mahalle’mizi yapılan bu mesire alanı ile güzelleştirdik. Mesire alanımız, mahalle halkımız, çocuklarımız ve ailelerimiz içi keyifle kullanılacak bir alan oldu” dedi.

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (7)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (11)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (12)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (15)