ŞAMPİYON MANAVGAT BELEDİYESPOR

ŞAMPİYON MANAVGAT BELEDİYESPOR

26 Hafta süren Antalya Süper Amatör Ligi’nde son maçını Finike Belediyespor’la oynayan Manavgat Belediyespor, maçtan 6-0’lık tarihi skorla ayrılarak şampiyonluğa adını yazdırdı.

26 Hafta süren ve zorlu bir çekişmeye sahne olan Antalya Süper Amatör Ligi’nde şampiyon Manavgat Belediyespor oldu. Şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar sürdüren Manavgat Belediyespor, Finike Belediyespor’la Manavgat Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında üstünlüğünü ortaya koyan Manavgat Belediyespor sahadan 6-0’lık skorla ayrılarak Bölgesel Amatör Lige direk çıkmaya hak kazandı. 8. Dk’da gol perdesini Ediz Özel’le açan Manavgat Belediyespor, 32. 51. 59. 79. dakikalarda Engin Ulutaş ve 69. dakikada Alihan ünal’ın attığı gollerle skoru belirlemiş oldu.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

Sezon başından bu yana takıma her zaman tam destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in ve çok sayıda Manavgat Belediyespor’lu taraftarın doldurduğu stadyumda çoşku hat safa da yaşandı. Maç sonunda sahaya akın eden taraftarla futbolcular şampiyonluğu zaferle kutlamanın mutluluğunu yaşadılar. Başkan Sözen’i de unutmayan futbolcular sahada kendilerine verdikleri destekten ve güveninden dolayı teşekkür etti. 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan takım Manavgat Belediyespor olurken ikincilik mücadelesine çıkan Kestel Belediyespor’la Korkuteli Belediyespor maçı beraberlikle bitince Korkuteli Belediyespor 20 puanla adını ligin ikinci sırasına yazdırmayı başardı. Korkuteli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige çıkmak için Serik Belediyesporla Play Off mücadelesi verecek.

BAŞKAN SÖZEN “FUTBOLCULARA, TEKNİK HEYETE VE TÜM TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Maç sonunda kutlamalara katılan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takımına inancının her zaman sonsuz olduğunu belirtti. “Azimli bir çalışma sonucunda takımız şampiyon olmayı başardı. Benim olanlara olan güvenimi ve inancımı boşa çıkarmayan futbolculara, teknik heyete ve tüm taraftarlara teşekkür ederim. Gelecek sezon bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımımıza şimdiden başarılar diliyorum’’ dedi.

DSC_1960

DSC_2069