PAZARTESİ PAZARI TAMAMLANDI

PAZARTESİ PAZARI TAMAMLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, Manavgat’ı geleceğe taşıyan Pazartesi Pazarı ve Meydan düzenlemesi projesi tamamlanarak hizmete açılacak hale getirildi. Yeni Pazartesi Pazarı esnaflardan da tam not aldı.

1 AY ÜCRETSİZ OTOPARK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, dev projeleri arasında yer alan Pazartesi Pazarı ve Meydan düzenlemesi projesi, Manavgat halkının hizmetine hazır hale getirildi. Her yıl 1 milyonu aşkın yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Pazartesi Pazarı, önümüzdeki turizm sezonundan büyük beklentisi olan bölge esnafından tam not aldı. Modern kimliğiyle ön plana çıkan çevre düzenlemeli pazar yerinde, vatandaşların park sorunu yaşamaması için pazar yeri içersinde bulunan otopark bir aylığına ücretsiz olarak vatandaşların hizmete sunuldu.

ESNAFLAR ÇOK BEĞENDİ

Turizme de artı değer katacak olan Pazar yerinin hizmete hazır hale getirilmesi önümüzdeki turizm sezonundan büyük beklentisi olan esnafın yüzünü güldürdü. Bölge esnafları, “Pazartesi Pazarı’nın bölgemize canlılık kazandıracağına inanıyorum. Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduk. Otopark sıkıntımızın da çözülmesi bizi oldukça mutlu etti. Pazar yerimizin Manavgat’a katlı sağlayacağına inanıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ediyorum” dedi. Başka bir esnaf ise “23 yıldır bu adreste iş yapıyoruz. Pazar yeri dizaynı bizim beklentilerimizin üzerinde bir güzelliğe sahip. Tüm belediye ekibinin ellerine sağlık” dedi.