SARILAR MAHALLESİ YENİ DESENLİ KALDIRIMLARLA RENKLENİYOR

DSC_0001

SARILAR MAHALLESİ YENİ DESENLİ KALDIRIMLARLA RENKLENİYOR

Manavgat Belediyesi, Sarılar Mahallesi’nde, 600 m2 lik kaldırım alanına vatandaşların daha sağlıklı ve rahat yürüyüş yapması amacıyla kent hayatında ilk kez hayata geçirilen renkli ve desenli kaldırım çalışması yaptı

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sarılar Mahallesi’ne kent hayatında ilk defa uygulanan desenli ve renkli kaldırım çalışması yaptı. Özel dizayn için sıcak asfalt kullanan ekipler çalışmalarını 600 m2 lik alanda yaptı. Çalışmalar, sıcak asfalt dökülmesinin ardından, kaldırımlara kalın teller ile şekil verilmesiyle başladı. Kent hayatında ilk defa Manavgat Belediyesi tarafından hayata geçirilen desenli asfaltta görsellik ön planda tutularak çim ve yabani otların çıkmasının önüne geçilmiş oldu. Vatandaşlara daha sağlıklı ve daha esnek bir şekilde yürüyüş imkanı taşıyan kaldırımlarda, yürüyüş konforu dikkat çekti.

DSC_0009

DSC_0016

Yağmur suyu biriktirmeyen ve sökülme imkanı bulunmayan kaldırımların uzun ömürlü olması ve istenildiği takdirde başka renklere boyanabilme özelliği taşıması ise bölge sakinlerini oldukça memnun etti. Mahallelerine yapılan hizmetlerden oldukça memnun olan bölge halkı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vatandaşların her türlü istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yaptıklarını ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir dedi. Başkan Sözen “ Kent hayatında ilk defa vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz renkli ve desenli kaldırım çalışmamız bölgemize görsel açıdan canlılık kazandırdı. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve konforlu yürüyüş yapmaları için çalışmalarımızın sayısını arttıracağız” dedi.

DSC_1098

DSC_1113