MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ANNE BABA AKADEMİSİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ANNE BABA AKADEMİSİ

Manavgat Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde ilk ders heyecanı yaşandı.

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN YENİKÖY'E SICAK ASFALT

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN YENİKÖY'E SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, asfalt çalışmalarına sıcak yaz aylarında da aralıksız olarak devam ediyor.

PLAJDA FUTBOL RÜZGARI

PLAJDA FUTBOL RÜZGARI

Türkiye Futbol Federasyonu ve Manavgat Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı 2018 maçları Boğaz Otel Halk Plajı'nda başladı.

MOTOSİKLET KORTEJİNDE ‘ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR’ MESAJI

Motofestival

MOTOSİKLET KORTEJİNDE ‘ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR’ MESAJI

Manavgat Belediyesi’nce bu yıl 8’ncisi düzenlenen Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’nin son gününde 2 bin motosikletli, tişörtleri ve ellerindeki dövizlerle tüm Türkiye’ye “Çocuk İstismarına Hayır” mesajını verdi.

MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİNDE HALUK LEVENT RÜZGARI

haluklevent

MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİNDE HALUK LEVENT RÜZGARI

8. Manavgat Motosiklet Festivali 2. gün de tüm coşkusuyla devam etti.Festivalin ikinci günü turnuvalar, yarışmalar, güvenlik seminerinin yanı sıra ünlü motor şovmeni Troger Mokus nefes kesen bir gösteri yaptı.

MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİNDE RETROBÜSLE GEÇMİŞE YOLCULUK

motoredro

MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİNDE RETROBÜSLE GEÇMİŞE YOLCULUK

Festivalin ilk günü giriş ve kayıt işlemlerinden sonra (11 Temmuz 2018 Çarşamba) kulüplerin buluşması ile başladı. Ardından DJ High One ve Mc Tolga dj performanslarını sergiledi.