MANAVGAT BELEDİYESİ HES KODU UYGULAMASINA GEÇTİ

MANAVGAT BELEDİYESİ HES KODU UYGULAMASINA GEÇTİ

Manavgat Belediyesi, Antalya Valiliği ve İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda HES Kodu uygulamasına bu sabah itibarıyla start verdi. Uygulama gereği, bundan sonra tüm personeller ve hizmet almak için kuruma gelen vatandaşlara HES Kodu kontrolü yapılmaya başlandı.

MANAVGAT DOĞALGAZA KAVUŞACAK

MANAVGAT DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’a doğalgaz getirilmesi konusundaki girişimleri başlattı. EPDK Lisanslı Enerya Gaz Dağıtım A.Ş’nin dağıtım bölgesine Manavgat Belediyesi’nin de dahil edilmesi konusu, hem Manavgat Belediyesi hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı Belediye Meclis’lerinde gündeme getirilerek onaylandı.Manavgat Belediye Meclis üyesi Hilmi Uslu, bunun Manavgat halkına verilecek bir müjde olduğunu söyledi.

MANAVGAT HALKI BÖCEK’LE TEK NEFES

MANAVGAT HALKI BÖCEK’LE TEK NEFES

COVİD-19 teşhisiyle hastanede tedavisi süren ve günden güne iyileştiği haberleri alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkından gelen destek herkesi duygulandırdı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN DEVLET HASTANESİ YOLUNDA KÖKLÜ YENİLEME

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN DEVLET HASTANESİ YOLUNDA KÖKLÜ YENİLEME

Başkan Şükrü Sözen, pandemi döneminde halkın yoğun bir şekilde kullandığı Devlet Hastanesi yolunda köklü düzenleme çalışması başlattı. Çalışma kapsamında hastane duvarı da güzelleştirilecek

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLER VE ÇARDAK’A ÇOK AMAÇLI KAPALI ALAN

ÇARDAK MAHALLESİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLER VE
ÇARDAK’A ÇOK AMAÇLI KAPALI ALAN

Manavgat Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların, sünnet, düğün, mevlüt, pazar yeri ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla, Gençler ve Çardak Mahallelerine 20 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde çok amaçlı kapalı alan yaptı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN UZUNKALE’YE MUHTARLIK BİNASI VE ÇOK AMAÇLI KAPALI ALAN

1 (7)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN UZUNKALE’YE MUHTARLIK BİNASI
VE ÇOK AMAÇLI KAPALI ALAN

KIRSAL MAHALLELERİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

e-imar