SİDE’DE TARİH SANATLA BULUŞTU

Untitled-1

SİDE’DE TARİH SANATLA BULUŞTU

18.Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali Side’deki Apollon Tapınağı’nda düzenlenen konserli açılış kokteyli ve Anadolu Ateşi gösterileriyle başladı. Yerli ve yabancı binlerce turist Side’nin 3000 yıllık tarihiyle sanatın buluşmasına tanıklık etti.

MANAVGAT PRO BEACH TOUR PLAJ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

MANAVGAT PRO BEACH TOUR PLAJ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Voleybol Fedarasyonu’nun birlikte düzenlediği ve 12-14 Eylül tarihleri arasında Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel sahasında yapılan plaj voleybolu turnuvası Pro Beach Tour sona erdi.

İLİK BEKLEYEN KÖSEOĞLU’NA MANAVGAT’TAN DESTEK

İLİK BEKLEYEN KÖSEOĞLU’NA MANAVGAT’TAN DESTEK

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan 29 yaşındaki Şebnem Köseoğlu ve diğer hastalara destek olmak, farkındalık mesajı vermek amacıyla kan ve kök hücre bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya Başkan Sözen de destek verdi.

MANAVGAT PRO BEACH TOUR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

MANAVGAT PRO BEACH TOUR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Voleybol Fedarasyonu’nun birlikte düzenlediği ve 12-14 Eylül tarihleri arasında Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel sahasında yapılan Plaj Voleybolu Turnuvası Pro BeachTour ilk gün müsabakalarıyla başladı.

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Untitled-1

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Manavgat halkı, Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’ndeki ücretsiz sanat kurslarına büyük ilgi gösteriyor