MANAVGAT 2. KİTAP GÜNLERİ 1-10 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

MANAVGAT 2. KİTAP GÜNLERİ 1-10 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Manavgat Belediyesi, kentte okuma oranını artırmak, gençler ve çocuklara okumayı sevdirmek amacıyla başlattığı Kitap Günleri’nin 2’ncisini 1-10 Haziran tarihleri arasında düzenleyecek.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ŞENLİKLERİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ŞENLİKLERİ

Manavgat Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi Meydanı’nda her akşam kurduğu iftar sofralarının yanı sıra, şenlik alanında da Ramazan eğlenceleri düzenleyerek eski Ramazanları yaşatıyor .

MANAVGAT BELEDİYESİ 10 BİN BEBEĞE ‘HOŞ GELDİN’ DEDİ

MANAVGAT BELEDİYESİ 10 BİN BEBEĞE ‘HOŞ GELDİN’ DEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında 3 yıl önce başlattığı “Hoş geldin Bebek” projesinde 10 bin aileye ulaşılarak hediyeleri verildi.

KAMUOYU AÇIKLAMASI

Değerli Hemşehrilerim;

Manavgat Irmağımızdaki su seviyesinin değişmesi ve dikkatsizlik nedenleriyle, son günlerde ilçemizde üzücü boğulma olayları yaşanmıştır. Öncelikle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOLAKLI VE DEĞİRMENLİ’DE MODERN PARK

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOLAKLI VE DEĞİRMENLİ’DE MODERN PARK

Manavgat Belediyesi yaz aylarının da gelmesiyle birlikte kent merkezinde ve mahalleye dönüşen belde ve köylerdeki park çalışmalarını hızlandırdı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK MAHALLELERE İFTAR SOFRASI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK MAHALLELERE İFTAR SOFRASI

Manavgat Belediyesi, mübarek Ramazan ayında Atatürk Kültür Merkezi önünde kurduğu iftar sofrasının yanı sıra kentin büyük mahallelerinde de iftar sofraları kurarak binlerce vatandaşı bir araya getiriyor.