MANAVGAT BELEDİYESİ OLARAK 7. ANTALYA ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARINDAYIZ

350X200 fuar 2

MANAVGAT BELEDİYESİ, 7. ANTALYA ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARINDA YERİNİ ALDI

Manavgat Belediyesi, Türkiye’nin en büyük şehircilik fuarı olma yolunda ilerleyen 7. Antalya City Expo Fuarı’nda, “Manavgat şimdi daha mutlu” sloganıyla yer alacak.

MANAVGAT'TA BİSİKLET GÜNLERİ VE DAĞ BİSİKLETİ MARATONU İÇİN NEFESLER TUTULDU

B¦-S¦-KLET G+£NLER¦--DA¦Ş B¦-S¦-KLET¦- PROGRAMI (1)

MANAVGAT'TA BİSİKLET GÜNLERİ VE DAĞ BİSİKLETİ MARATONU İÇİN NEFESLER TUTULDU

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği, Manavgat Kaymakamlığı'nın desteklediği ''5. Uluslararası Manavgat Bisiklet Günleri ve Dağ Bisikleti Maratonu” , 24,25 ve 26 Mart tarihlerinde Manavgat’ta yapılacak.

MANAVGAT BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM İLERLİYOR

MANAVGAT BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM İLERLİYOR

Antalya Süper Amatör Play-Off Grubu'nun 7. maçında Manavgat Belediyespor sahasında konuk ettiği Muratpaşa Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek haftayı lider kapattı.

PİJAMALI ADAMLAR YENİDEN MANAVGAT’TA

PİJAMALI ADAMLAR YENİDEN MANAVGAT’TA

Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, ücretsiz olarak düzenlediği “Pijamalı Adamlar” isimli tiyatro oyunu, yoğun istek üzerine Atatürk Kültür Merkezi’nde tekrar sahnelendi

SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ MESAJI