MANAVGAT BELEDİYESİ HAYDİ KIZLAR KAMPA PROJESİNE 96 KIZ ÖĞRENCİ KATILDI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ HAYDİ KIZLAR KAMPA PROJESİNE 96 KIZ ÖĞRENCİ KATILDI

Manavgat Belediyesi’nin 2 aydır sürdürdüğü büyük sosyal çalışması “Haydi Kızlar Kampa” Projesi’nde, Manavgat’ın 32 kırsal mahallesinden getirilen toplam 96 kız öğrenci, Belediyenin Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde tatil yapma imkanı buldu.

MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ’NE ÜNLÜ YAZARLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR

kitap3

MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ’NE ÜNLÜ YAZARLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi’nin kentte okuma oranını arttırmak, gençlere ve çocuklara kitap okumayı sevdirmek amacıyla düzenlediği “Kitap Günleri”, ünlü yazarların katılımıyla devam ediyor. Kitap Günleri’ne son olarak Enver Aysever, Yılmaz Odabaşı, Ergün Poyraz ve CHP Milletvekili Niyazi Nefi Kara da katılarak kitaplarını imzaladı.

IRMAK YOLU, BAYRAMDAN ÖNCE DENİZLE BULUŞACAK

Untitled-2

IRMAK YOLU, BAYRAMDAN ÖNCE DENİZLE BULUŞACAK

Manavgat Belediyesi tarafından kent hayatına artı değer katacak olan ırmak kenarı kıyı düzenlemeleri kapsamında, D-400 karayolunun geçtiği çevre yolu köprüsünden, Sorgun Boğaz Otel arasında kalan ırmak kıyısına yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı, kurban bayramı öncesinde tamamlanacak

4. DRAGON KANO ŞENLİKLERİ 24 AGUSTOSTA BAŞLIYOR

4.drogan kano

4.DRAGON KANO ŞENLİKLERİ 24 AGUSTOSTA BAŞLIYOR

Manavgat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Turnuvası adı altında Dragon Kano şenlikleri düzenleyecek. Şenlikler 24-25-26 Ağustos tarihlerinde Titreyengöl’de yapılacak

BAŞKAN SÖZEN'DEN SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET

sünnet

BAŞKAN SÖZEN'DEN SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Toplu Sünnet Şöleni kapsamında çeşitli hastanelerde sünnet ettirilen çocukları ziyaret etti.

MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ’NE ÜNLÜ YAZAR AKINI

kitap günleri

MANAVGAT KİTAP GÜNLERİ’NE ÜNLÜ YAZAR AKINI

Manavgat Belediyesi’nin kentte okuma oranını arttırmak, gençlere ve çocuklara kitap okumayı sevdirmek amacıyla düzenlediği “Kitap Günleri”, ünlü yazarlar Hüsnü Arkan ve Hulki Cevizoğlu’nun katılımıyla devam etti