Güncel Haberler

MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ANTALYA’YI TEMSİL EDECEK

9991

Geçtiğimiz yıl U-14 yaş grubunda mücadele eden ve Türkiye Şampiyonası çeyrek finalinde elenen Manavgat Belediyespor U-14 takımı, bu yıl U-15 yaş kategorisinde yeniden Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

1-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ve ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YIL DÖNÜMÜ ANMA MESAJI

Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştirmiştir. Bütün imkansızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk milleti, tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇİLMEZ gerçeğini kabul ettirmiş ve bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkan vermemiştir.

BAŞKAN SÖZEN’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

22

BAŞKAN SÖZEN’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi, Yaşam Hastanesi, Hisar Tıp Merkezi, Akdeniz Hastanesi, Bilgi Hastanesi ve Anadolu Hastanesi ve sağlık ocaklarında görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kırmızı karanfil hediye etti.

KADINLAR SÖZEN’LE UMUTLU YARINLAR İÇİN YÜRÜDÜLER

5

KADINLAR SÖZEN’LE UMUTLU YARINLAR İÇİN YÜRÜDÜLER

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar için bir dizi etkinlik hazırladı. Manavgatlı kadınların, seslerini duyuracağı, toplumsal farkındalıkların oluşturulacağı etkinlikler saat 14.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde Ferhat Demircan’ın “Kadına Şiddet” konulu fotoğraf sergisinin açılışı ile başlayacak.

MANAVGATLI BİSİKLETÇİLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE MEMLEKET TOPRAĞI GÖTÜRECEK

bisiklet1

MANAVGATLI BİSİKLETÇİLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE MEMLEKET TOPRAĞI GÖTÜRECEK

Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla Manavgatlı şehitlerin mezarlarına memleketlerinden toprak götürmek için Manavgat’tan yola çıkan bisikletçileri, Manavgat Belediye Başkanı ve Antalya Millet Vekili Dr. Tuba Vural Çokal yolcu etti.

BAŞKAN SÖZEN’DEN GELECEĞİN YÜZÜCÜLERİNE YÜZME HAVUZU SÖZÜ

987

BAŞKAN SÖZEN’DEN GELECEĞİN YÜZÜCÜLERİNE YÜZME HAVUZU SÖZÜ

Başkan Sözen ve Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat Belediye Başkanlığı makamında Okullar arası Yüzme Şampiyonası’nda Antalya 3.’üncüsü olan İstek Antalya Yeditepe Koleji Manavgat Kampüsü Okul Yüzme Takımı öğrencilerini ağırlayarak çocukların başarı sevincini paylaştı.

e-imar