BAŞKAN SÖZEN’E TKB’DEN BAŞARI ÖDÜLÜ

BAŞKAN SÖZEN’E TKB’DEN BAŞARI ÖDÜLÜ

Manavgat Belediyesi’nin Side’de hayata geçirdiği Antik Side Kentsel Tasarımı Projesi, Tarihi Kentler Birliği Özendirme Yarışması’nda Başarı Ödülüne layık görüldü.

YAPEX’İN YILDIZI MANAVGAT BELEDİYESİ

Untitled-1

YAPEX’İN YILDIZI MANAVGAT BELEDİYESİ

ÇEKÜL (Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı) ve Tarihi Kentler Birliği'nin işbirliğiyle Akdeniz Tanıtım tarafından düzenlenen YAPEX, Antalya Expo Center'da kapılarını açtı.

MANAVGAT BELEDİYESİ YAPEX’TE MANAVGAT’I TANITACAK

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ YAPEX’TE MANAVGAT’I TANITACAK

Manavgat Belediyesi projelerini, Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan YAPEX fuarında görücüye çıkaracak. Başkan Sözen, fuarda Tarihi Kentler Birliği’nden, Antik Side Kentsel Tasarım Projesiyle layık görüldüğü başarı ödülünü de alacak.

MANAVGAT BELEDİYESİ ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü ANDI

MANAVGAT BELEDİYESİ ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü ANDI

Manavgat Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 80. yıl dönümünde çeşitli törenlerle andı.

SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümü. 10 Kasım’lar yas günleri değil, O’nun fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gündür.

MİNİK KALPLERDEN SOSYAL MARKET’E YARDIM PROJESİ

MİNİK KALPLERDEN SOSYAL MARKET’E YARDIM PROJESİ

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, “Değerler Eğitimi” kapsamında Manavgat Belediyesi’ne bağlı Sosyal Market’i ziyaret ederek, topladıkları yardım malzemelerini bağışladı