MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ENGELSİZ BULUŞMA

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ENGELSİZ BULUŞMA

Manavgat Belediyesi’nin “ Benim Penceremden Bakar mısın” adıyla yürüttüğü sosyal proje kapsamında, Çolaklı Yahya Kurt Ortaokulu’nda eğitim gören 20 minik öğrenci, Manavgat Engelliler Derneği ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

MANAVGAT’TA COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

MANAVGAT’TA COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

Manavgat halkı, Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılında el ele ve tek yürek olarak kutlamalara katıldı. Manavgat Belediyesi`nin organize ettiği fener alaylı kortej yürüyüşüne binlerce Manavgatlı katılarak, caddelerde Atatürk ve Cumhuriyet`e sahip çıktılarını bir kere daha kanıtlarken, sevilen sanatçı Aydilge, şarkılarıyla gençleri coşturdu.

ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

19mayıs

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI ve MEŞALELİ YÜRÜYÜŞE DAVET

Ulusal Kurtuluş Savaşımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin oluşumuna, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda 19 Mayıs 1919 tarihinin çok önemli bir yeri vardır.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Mayıs 1919'da kurtuluş mücadelesinin başlamasının 100. Yılı nedeniyle Manavgat halkı için coşkulu bir kutlama programı hazırladı. 19 Mayıs akşamında yapılacak fener alayı sonrasında gençlerin sevgilisi Aydilge Manavgat halkına bir konser verecek

GOLF ALANINA “HAYIR” YAT LİMANINA “EVET”

GOLF ALANINA “HAYIR” YAT LİMANINA “EVET”

Manavgat halkı ve STK’lar tek yürek olarak kentin geleceği ile ilgili çok önemli bir kararın ilk adımını attı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in önderliğinde toplanan halk, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Ulualan Bölgesi’nde yapmayı planladığı 4 adet golf sahasına “Hayır” derken, mutlak surette Yat Limanı ve Çekek Yeri’nin planda yer alması gerektiği konusunda görüş birliğine vardı

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ İFTAR

Untitled-2

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ İFTAR

Manavgat Belediyesi, kentte yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftar yemeğinde buluştu.

e-imar