Güncel Haberler

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Untitled-2

Kadınlarımız hayatımızın en özel varlıklarıdır. Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız. Bu dünyadaki hiçbir canlı bir kadın kadar güçlü değildir.

SİDE’DEKİ “KENAN EVREN BULVARI” NAR BULVARI OLDU

SİDE’DEKİ “KENAN EVREN BULVARI” NAR BULVARI OLDU

Manavgat Belediye Meclisi 2021 Mart ayı toplantısını Side Ek hizmet binasında gerçekleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in başkanlığında toplanan belediye meclisinde 10 gündem maddesi karara bağlandı. Meclis Toplantısında 5393 Sayılı Belediye Kanunun 81. Maddesine istinaden Side Mahallesi’nde bulunan Kenan Evren Bulvarı’nın isminin değiştirilmesi konusu, 8. Gündem maddesinde tartışmaya açıldı.

HAYVAN SEVGİSİ ENGELLERİ AŞACAK

HAYVAN SEVGİSİ ENGELLERİ AŞACAK

Engelli vatandaşların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bir dizi çalışma yürüten Manavgat Belediyesi, Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde bir hayvanat bahçesi kuruyor.

ALES SINAVI’NA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

024ff404-af0c-4a99-865a-5b682f31be21

ALES SINAVI’NA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 21 Şubat Pazar günü Antalya’da yapılan ALES sınavı için Atatürk Kültür Merkezi önünden 2 adet ücretsiz otobüs kaldırdı

KIZILOT HALK PLAJI 10 YILLIĞINA YENİDEN MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN

KIZILOT HALK PLAJI 10 YILLIĞINA YENİDEN MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN

Manavgat Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl modern bir şekilde dizayn edilerek kullanıma açılan Kızılot Halk Plajı ve Mesire Alanı’nın kira sözleşmesi yenilendi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE 2.DOZ COVİD 19 AŞISI YAPILDI

HUZUREVİ SAKİNLERİNE 2.DOZ COVİD 19 AŞISI YAPILDI

Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren büyükler ve huzurevi çalışanları, ilk dozun üstünden 28 günün geçmesinin ardından 2. doz COVİD 19 aşısını yaptırdı.

e-imar