MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Yarınlarımızı emanet edeceğimiz genç kuşakların iyi yetiştirilmeleri ancak çağdaş eğitimle gerçekleşir.

MANAVGAT’TA ATATÜRK’E ANLAMLI ANMA TÖRENİ

MANAVGAT’TA ATATÜRK’E ANLAMLI ANMA TÖRENİ

Manavgat halkı, dün akşam Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde ellerinde meşalelerle Ata’sını andı. Vatandaşlar, alana yerleştirilen 420 adet 1.5 metrelik sosyal mesafe etiketinin üzerine geçerek saygı duruşunda bulunduktan sonra Atatürk Anıtı’na 2 bin karanfil bıraktı. Meşaleli anma programı güzel ve anlamlı görüntülere sahne oldu

MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN DUYGULANDIRAN 10 KASIM PROGRAMI

MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN DUYGULANDIRAN 10 KASIM PROGRAMI

Manavgat Belediyesi Side- Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrenciler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümünde, Atatürk’ü anma programı düzenledi.

Sn. Şükrü SÖZEN'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümündeyiz. Atatürk, şahsiyet ve yeteneğin dev gibi bir simgesi idi, o, yirminci yüzyılın en görkemli olayını yaratan adamdı.

MANAVGAT HALKI ATA’SINI MEŞALELİ, KARANFİLLİ SAYGI DURUŞUYLA ANACAK

MANAVGAT HALKI ATA’SINI MEŞALELİ, KARANFİLLİ SAYGI DURUŞUYLA ANACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82'nci yıldönümünde tıpkı Antıkabir’deki uygulamaya benzeyen bir saygı duruşlu anma töreni düzenleyecek.

VALİ ERSİN YAZICI BAŞKAN SÖZEN'İ ZİYARET ETTİ

VALİ ERSİN YAZICI BAŞKAN SÖZEN'İ ZİYARET ETTİ

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ilçe gezileri kapsamında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

e-imar