DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

Tüm dünyayla birlikte ülkemiz de sağlık ve ekonomi açısından son derece hassas bir dönemden geçmektedir. Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu süreçte, siyaset yapmak adına halkı yanlış bilgilendirmek, çözümden uzak, gayrı ciddi beyanlarda bulunmak kimseye hiçbir şey kazandırmayacaktır.

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Manavgat Belediyesi, ülkeyi etkisi altına alan Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarını da unutmadı.

ÇOCUKLARDAN KLİPLİ EVDE KAL MESAJI

ÇOCUKLARDAN KLİPLİ EVDE KAL MESAJI

Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu öğrencileri, Korona Virüs ile mücadeleye destek için kameraların karşısına geçti. 7-14 yaş arası çocuk, Michael Jackson’un “We Are The World” şarkısının uyarlamasını evlerinden seslendirerek Türkiye’ye “Yarınlarımız için Evde Kal” mesajı verdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ CORONA’YA DEZENFEKTELİ SAVAŞ AÇTI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ CORONA’YA DEZENFEKTELİ SAVAŞ AÇTI DEZENFEKTE EKİPLERİNİN SAYISINI ARTIRDI

Manavgat Belediyesi Türkiye’de 12 Mart’ta Korona Virüsünün pozitif test edilmesinin ardından tüm mahallelerde dezenfekte ve yıkama hizmetlerini artırarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, virüsün tüm Türkiye’de giderek yayılmasıyla temizlik ekiplerinin sayısını artırdı. Manavgat Belediyesi çalışan arazöz sayısını 8’e, personel sayısını ise 50’ye çıkardı.

BAŞKAN SÖZEN’DEN KÖPÜKLÜ DEZENFEKTE

BAŞKAN SÖZEN’DEN KÖPÜKLÜ DEZENFEKTE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir yandan her yeri köpüklü sularla yıkatıp ardından dezenfekte ettirirken, sosyal medya ve bilbordlarda ise #EvdekalManavgat” hashtag ve sloganıyla duyurular yaparak Manavgat halkını Korona virüsünden korumaya çalışıyor.

EVDE BAKIM HİZMETLERİ HASSAS TEDBİRLERLE DEVAM EDİYOR

EVDE BAKIM HİZMETLERİ HASSAS TEDBİRLERLE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik olarak başlattığı Evde Bakım Hizmetleri’ni hassas tedbirleri almak suretiyle sürdürüyor.

e-imar