BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN AVUKATLARA ANLAMLI ZİYARET

Untitled-1 copy

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN AVUKATLARA ANLAMLI ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü nedeniyle Manavgat Barosu’nu ve Manavgat Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek avukatların özel günlerini kutladı.

Başkan Sözen’e Manavgat Barosu ziyaretinde hukuk işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Semra Öztürk ve Belediye Başkan Yardımcıları Oytun Eylem Doğmuş, Aydın Öz, Hasan Şimşek ve Sebahat Çevik eşlik etti. Başkan Sözen’i Baro Başkanı Avukat Sait Umut Sertçelik ve avukatlar karşıladı. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Adliyesi’ndeki Baro ziyaretinde avukatların tek tek ellerini sıktı, avukatlar gününü kutladı.

DSC_0010

Toplu fotoğraf çekiminden sonra Manavgat Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Başkan Şükrü Sözen, Dünya Avukatlar Günü nedeni ile yaptığı açıklamada, Türkiye’nin geçirdiği kritik süreç içerisinde hakkın ve adaletin savunucusu avukatlara büyük görev düştüğünü belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Avukatlarımız, hakların korunmasında, adaletin sağlanmasında ve toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Temel hakların öncelikli olanlarından vatandaşların savunma hakkı gibi kutsal görevin yerine getirilmesinde mesleklerinin tüm zorluklarına rağmen, gururla, vicdanla görev yapan avukatlarımız, hukukun koruyucusu ve işleyiş mekanizması olan yargı sisteminin en önemli aktörleri arasındadır. Bu sorumluluk bilinciyle hareket eden ve kutsal bir mesleği yerine getiren tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

DSC_0008

DSC_0004