ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERİLEY

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERİLEYECEK

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında 22 Nisan Cumartesi günü, Cumhuriyet Meydanı’nda yapacakları etkinlikler ile hünerlerini sergileyecek

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik hazırladı.

DSC_8534

Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin hazırlayacağı etkinlikte mangala turnuvası ve hayalimdeki oyun parkı temalı resim yarışması yapılacak. Çocukların gönüllerince eğleneceği etkinlik, öğrencilerinin yaptığı resimlerin sergilenmesi ile devam edecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin gönüllerince eğlenerek yarışmalar yapacağını ifade etti. Başkan Sözen “ Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerimiz hünerlerini sergileyerek eğlenecek. Çocuklarımızın düzenleyeceği etkinliğe bütün Manavgat halkımızı davet ediyorum” dedi.

DSC_8540

DSC_8537