MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN NESİLLERİ BULUŞTURAN BAHAR PİKN

DSC_0134

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN NESİLLERİ BULUŞTURAN BAHAR PİKNİĞİ

Manavgat Belediyesi, bahar ayının gelmesi ile birlikte evde bakım hizmeti alan vatandaşlara, Manavgat Belediyesi Kız Misafirhanesi öğrencilerine ve Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinlerine Boğaz Otel’de piknik düzenledi

Manavgat Belediyesi, nesilleri buluşturan etkinliklerine bir yenisini ekleyerek Boğaz Otel’de piknik düzenledi. Güzel havayı fırsata çeviren Manavgat Belediyesi ekipleri, evde bakım hizmeti alan 75 kişiye, Kız ’nda konaklayan 35 öğrenciye ve huzurevinde yaşayan 20 kişiye piknik düzenleyerek onlara unutulmaz bir gün yaşattı. Düzenlenen pikniğe Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

DSC_0149

Engelli vatandaşları özel engelli transfer aracıyla taşıyan belediye ekipleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in özenle hazırlattığı yemekleri ikram etti. Yemek sonrasında oyun havalarıyla eğlenen vatandaşlar kendilerini unutmayarak etkinliği düzenleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Engelli vatandaşlar ise Manavgat Belediyesi’nin her zaman kendilerini sosyal hayatın içinde tutmasını ve her fırsatta yaşamlarındaki engelleri kaldırmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, nesilleri bir araya getiren yemeğimizi organize ederek büyüklerimizin ve dostlarımızın hoşça vakit geçirmesini istedik dedi.

DSC_0147

Başkan Sözen “ Manavgat Belediyesi olarak baharı yaşamanın mutluluğunu büyüklerimiz ve dostlarımızla yaşamak istedik. Onların mutluluğundan aldığımız güç ile bütün engelleri kaldırarak daha mutlu Manavgat için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

DSC_0160

DSC_0153