BAŞKAN SÖZEN, BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN'İ MAKAMINDA AĞIR

güres

BAŞKAN SÖZEN, BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN'İ MAKAMINDA AĞIRLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi 6. Yağlı pehlivan güreşlerinde tüm rakiplerini yenerek altın kemeri takmaya hak kazanan Başpehlivan Serhat Gökmen'i makamında ağırladı.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni tüm rakiplerini tek tek yenen Manavgat Belediyesi Güreşçisi Başpehlivan Serhat Gökmen kazandı.

DSC_4252

Altın Kemerin Evinde kalmasını sağlayan Başpehlivan Serhat Gökmen'i makamına davet eden Başkan Sözen'in davetlileri kapıda karşıladı. Başpehlivan Serhat Gökmen, Manavgat Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim, Manavgat Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Mustafa Ölmez ve takım sporcusu Mert Altın'dan oluşan ekiple bu yıl 6'ncısı düzenlenen Manavgat Güreşlerini değerlendiren Başkan Sözen, başarısından dolayı Serhat Gökmen'e Ata Altını taktı. Başpehlivan Serhat Gökmen ata sporu olan yağlı güreşlere ve sporculara desteklerinden dolayı Başkan Sözen'e teşekkür etti.

DSC_4258

DSC_4270