ENGELLİLER HAFTASI BAŞKAN SÖZEN İLE KUTLANDI

ee ENGELLİLER HAFTASI BAŞKAN SÖZEN İLE KUTLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu'nda ve Manavgat’ta ki özel okullarda eğitim gören engelli öğrencileri “ Engelliler Haftası” kapsamında ziyaret ederek hediyeler dağıttı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Dr. Hüseyin Vural Okulu’nda ve Manavgat’ta ki özel okullarda eğitim gören engelli çocukları ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Sözen’i büyük bir sevinçle karşıladı. Başkan Sözen, öğrencilere mini müzik çalar ve oyuncalar hediye etti. Şişme oyun parklarında eğlenen çocuklar animasyon ve palyaço gösteri ile coşkulu anlar yaşadı. Çocuklarının gönlünce eğlenmesinden dolayı mutlu olan aileler böylesine özel bir günde bizi yalnız bırakmadığı için Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e yürekten teşekkür ediyoruz dedi. Oyuncaklarını başkan amcalarının elinden alan çocuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

MUTLU MANAVGAT’I KURACAĞIZ

Öğrencilerle sohbet edip şakalaşan Başkan Sözen, engelli vatandaşlara daha yaşanabilir bir Manavgat’ı hazırlamak amacıyla hizmet ürettiklerini söyledi. Başkan Sözen, “Manavgat’ta tüm engelleri ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlarımıza hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Mutlu Manavgat ailemizi dostlarımızla, kardeşlerimizle ve çocuklarımızla birlikte kuruyoruz. Engelsiz Manavgat’ı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.