MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 8 MART’TA DOLU DOLU KUTLAMA

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 8 MART’TA DOLU DOLU KUTLAMA

“Kadına Şiddet” sergisi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar için bir dizi etkinlik hazırladı. Manavgatlı kadınların, seslerini duyuracağı, toplumsal farkındalıkların oluşturulacağı etkinliklere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de bizzat katılarak kadınlarla bir arada olacak.

EN DUYGUSAL MECLİS

EN DUYGUSAL MECLİS

Manavgat Belediye Meclisi, bu dönemin son oturumunda, 8’i yazılı, 1’i önerge olmak üzere toplam 9 gündem maddesiyle Mart ayı Olağan Toplantısı’nı yaparak, 2014-2019 çalışma dönemini tamamladı. Başkan Sözen, dönemin son meclisi nedeniyle duygusal bir konuşma yaptı

SÖZEN’İN MÜCADELESİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

SÖZEN’İN MÜCADELESİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

2014’de Büyükşehir Yasası ile Milli Eğitim Bakanlığı’na verilen eski Ilıca Belediyesi eski hizmet binası, Başkan Şükrü Sözen’in girişimleriyle tekrar Manavgat Belediyesi’ne kazandırıldıktan sonra hayırseverlerin de desteği ile Engelsiz Yaşam Merkezi’ne dönüştürüldü. Merkez düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MANAVGAT KENT MEYDANINA KIRAÇ KONSERLİ MUHTEŞEM AÇILIŞ

MANAVGAT KENT MEYDANINA KIRAÇ KONSERLİ MUHTEŞEM AÇILIŞ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kentin geleceğini şekillendirecek olan büyük yatırımlarından birisi olan Manavgat Kent Meydanı, ünlü sanatçı Kıraç’ın katıldığı muhteşem bir törenle halkın hizmetine açıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN E-İMAR UYGULAMASI

e-imar1

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN E-İMAR UYGULAMASI

Manavgat Belediyesi E-İmar Uygulaması (İnteraktif İmar Durumu Sorgulama) hizmete girdi.

BAŞKAN SÖZEN’DEN MANAVGAT HALKINA 5 BİN ÇİÇEK

U881

BAŞKAN SÖZEN’DEN MANAVGAT HALKINA 5 BİN ÇİÇEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kadınlara gül, erkeklere ise karanfil dağıtarak kutladı.

e-imar