SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

0102

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Bir ulus ve bir halk, kendisini var eden geçmişi, ödenen bedelleri unutamaz. Unutursa bağımsızlığın ve aydınlanmanın ışığını kaybeder. 19 Mayıs, ulusumuzun yeniden doğuş günüdür. Bu coğrafyada yaşayan herkesin ortak doğum günüdür.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Untitled-1

Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, çalışanların birlik, emek ve dayanışma günüdür. 1 Mayıs demokrasi ve güvenli bir geleceğin sembolüdür

MANAVGATLI ÇOCUKLARDAN EVDEN 23 NİSAN KLİBİ

1 (3)

MANAVGATLI ÇOCUKLARDAN EVDEN 23 NİSAN KLİBİ

Geçtiğimiz günlerde seslendirdikleri Micheal Jacksonun We are The World parçasıyla tüm Türkiye’ye evde kal mesajı veren Manavgat Belediyesi Çocuk Korosunun sevimli küçükleri bu kez de seslendirdikleri 23 Nisan Marşı ile gönüllere taht kurdu.

MANAVGAT’TA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

_NVG6087

MANAVGAT’TA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıl dönümünde, Manavgat Belediyesi hopörlerinden 23 Nisan gününe özel çaldırdığı şarkılarla çocukların bayramını kutladı.

Manavgat_Belediye_Başkanı_Sn._Şükrü_Sözen'in_Ramazan_Ayı_mesajı

ramazan ay¦- 2020

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM,

Bir mübarek Ramazan ayına daha halkımızla birlikte ulaşıyor olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Tüm dünya ülkelerinin ve Türkiye’mizin, Korona Virüs tehlikesiyle mücadele ettiği, ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği zorlu bir sürece denk gelen Ramazan ayı, her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 23 NİSAN MESAJI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan 2020, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının ve “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” Sözü ile yeni bir Türk Devleti’nin kurtuluşunun ve kuruluşunun gerçekleşmesini sağlayan günün “100.Yıldönümü”.

e-imar