BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KURUM İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KURUM İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Manavgat Belediyesi’nin bütün hizmet birimlerine Sayıştay Onursal Daire Başkanı Abdurrahman Acar tarafından kurum içi eğitim semineri verildi.

MANAVGAT TİTREYENGÖL’DE DRAGON KANO FESTİVALİ BAŞLADI

MANAVGAT TİTREYENGÖL’DE DRAGON KANO FESTİVALİ BAŞLADI

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Dragon Şenlikleri Titreyengöl Turizm Merkezi’nde başladı. Avrupa ve Balkan Şampiyonu, dünya 3’üncüsü sporcu Ali Komşusu’nun flybord gösterisi yaptığı şenliklerde, 10 takım 3 gün boyunca birincilik için kürek çekecek.

MANAVGAT BELEDİYESİ DRAGON ŞENLİĞİ DÜZENLEYECEK

MANAVGAT BELEDİYESİ DRAGON ŞENLİĞİ DÜZENLEYECEK

Manavgat Belediyesi 6. Dragon Kano Şenlikleri 4-5-6 Temmuz 2019 tarihlerinde Titreyengöl’de düzenlenecek. Manavgat Belediyesi ve (TİSOYAB) Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği işbirliği düzenlenecek olan Dragon Şenlikleri’ne katılacak olan takımlar belirlenmeye başladı.

ÇOK DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

ÇOK DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

26-30 Haziran tarihleri arasında düzenlediğimiz 9. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’mize yönelik olarak kamuoyunda ve sosyal medyada yapılan siyaset kokan eleştiriler şahsımı ve çalışma arkadaşlarımızı son derece üzmüştür.

FESTİVAL COLOR FEST ve KORTEJLE SONA ERDİ

FESTİVAL COLOR FEST ve KORTEJLE SONA ERDİ

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 9'uncu Uluslararası Motosiklet Festivali', çok sayıda motosikletlinin katıldığı kortej, 'Color Fest' ve Kargo konseriyle sona erdi.

MOTOSİKLET FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM ANLAR

MOTOSİKLET FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM ANLAR

Manavgat Belediyesi’nin 9’uncusunu düzenlediği Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalde gün içerisinde eğlenceli etkinlikler, motosiklet gösterileri; yarışmalar ve geziler düzenlenirken, akşamları da ünlü sanatçılar konserler vererek katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor.

e-imar