KIZ ÖĞRENCİ YURDU

KIZ YURDU JPEG

KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Manavgat Belediyesinin uzak mahallelerinde yaşayan kız çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak ve ulaşımlarını kolaylaştırmak adına Manavgat Belediyesi tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılmıştır.

BAŞKAN SÖZEN’E BİR ÖDÜL DE KAMUDER’DEN

ödül BAŞKAN SÖZEN’E BİR ÖDÜL DE KAMUDER’DEN

Geçtiğimiz günlerde Manavgat Şelalesi Düzenleme Projesi ile Yılın En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı seçilen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e bir ödül de Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nden (KAMU-DER) geldi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HOCALI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

asfalt

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HOCALI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, 106 mahallede sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına Hocalı Mahallesi’nde devam ediyor.

MANAVGAT ŞELALESİ DÜZENLEMESİNE ÖDÜL

şelale MANAVGAT ŞELALESİ DÜZENLEMESİNE ÖDÜL

Manavgat Belediyesi’nin, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi’nde yaptığı düzenleme projesi, ödül getirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 29 EKİM SATRANÇ TURNUVASI

Untitled-0

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 29 EKİM SATRANÇ TURNUVASI

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda satranç turnuvası düzenleyecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası, 21-22 Ekim 2017 tarihlerinde Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği işbirliği ile Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.

YOL ARKADAŞLARIMIZ MUHTARLARIMIZ MANAVGAT AİLEMİZİN BİR PARÇASIDIR

muhtarlar YOL ARKADAŞLARIMIZ MUHTARLARIMIZ MANAVGAT AİLEMİZİN BİR PARÇASIDIR

Yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlarımız, bulundukları bölgenin gözü ve kulağı konumundadır ve her biri Büyük Manavgat ailemizin bir parçasıdır.