BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Bahçeşehir Koleji Manavgat Kampüsü öğrencileri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. “Bilim Kahramanları Buluşuyor”un düzenlediği Firs Lego League Turnavası’na katılan öğrencilerle neşeli sohbet gerçekleştiren Başkan Şükrü Sözen, kolej öğrencilerinin katıldığı turnuvalar hakkında bilgi aldı.

YILIN MUTLU İLÇESİ MANAVGAT

Untitled-1

YILIN MUTLU İLÇESİ MANAVGAT

Manavgat Belediyesi İstanbul’da Atrax Fuarı kapsamında düzenlenen 7. Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri Yarışmasında “Yılın Mutlu İlçesi” seçildi. Başkan Şükrü Sözen, böylesine prestijli ve önemli bir ödüle layık görüldüğü için mutlu olduğunu belirterek, ödülü Manavgat halkı adına alacağını söyledi

HALUK ÇETİN VE YILMAZ ODABAŞI İKİLİSİNDEN MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

söylesi

HALUK ÇETİN VE YILMAZ ODABAŞI İKİLİSİNDEN MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Manavgat Belediyesi’nin “Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları” kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde konuk ettiği yazar ve şair Yılmaz Odabaşı, Manavgat halkıyla bir araya geldi.

MANAVGAT BELEDİYESİ TOROS ET-SÜT TANZİM SATIŞ MAĞAZASI 7 ŞUBAT’TA AÇILIYOR

toroset

MANAVGAT BELEDİYESİ TOROS ET-SÜT TANZİM SATIŞ MAĞAZASI 7 ŞUBAT’TA AÇILIYOR

PAZARTESİ PAZARI İÇERİSİNDE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bu Gelecek Hepimizin” sloganıyla yayınladığı seçim kitapçığında yer alan projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞ İÇİN EL ELE KAMPANYASI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞ İÇİN EL ELE KAMPANYASI

Manavgat Belediyesi, kendi imkanları ve düzenlediği yardım kampanyası ile 2 TIR dolusu yardım malzemesini Elazığ’a gönderdi. Manavgat halkının kampanyaya ilgisi ile 3. TIR’ın da dolmak üzere olduğu belirtildi.

MANAVGAT BELEDİYESİ DEPREM YARDIM TIR’I YOLA ÇIKTI

MANAVGAT BELEDİYESİ DEPREM YARDIM TIR’I YOLA ÇIKTI

Manavgat Belediyesi Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından 28 tonluk bir Deprem Yardım Aracı’nı yola çıkardı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla hazırlanan yardım TIR’ında çocuklar ve büyükler için her tür kışlık giyecek, bebek bezi, maması, battaniye, ayakkabı, halı, kilim, kuru gıda ürünleri, peynir, yoğurt, zeytinyağı ve un yer aldı.

e-imar