BAŞKAN SÖZEN’E SOĞUK HAVADA SICAK İLGİ

BAŞKAN SÖZEN, ODAÖNÜ, KARAKAYA VE BOZTEPE’DE HALKLA BULUŞTU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, halkla buluşma gezileri kapsamında Odaönü, Karakaya ve Boztepe Mahalleleri’ni ziyaret etti. Soğuk havaya rağmen, mahalle meydanlarını dolduran vatandaşların, Başkan Şükrü Sözen’e gösterdiği sıcak ilgi dikkatlerden kaçmadı

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ

side kreş 2a

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ

Kurumumuz Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlıdır.İlköğretim çağında 7-14 yaş (İlkokul 1.sınıfı bitirmiş olan ve 8.sınıfta okuyan) çocuklara derslerine destek amaçlı akademik ve sosyal sportif etkinliklere katılabilme imkanı sağlar.

BAŞKAN SÖZEN SARILAR PAZAR YERİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN SÖZEN SARILAR PAZAR YERİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Şükrü Sözen, her sabah erken saatlerde başlattığı çalışma programı kapsamında, Manavgat halkıyla bir araya gelerek, kentin geleceği ile ilgili olarak paylaşımlarda bulunuyor.

BAŞKAN SÖZEN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Untitled-2

BAŞKAN SÖZEN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gündemdeki önemli konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Manavgat’ın doğal değerlerinin her zaman korunmasında yana olduklarını belirten Başkan Sözen, toplantıda Türkbeleni Projesi, Sorgun Çamlığı, Atatürk ve Fevzipaşa Caddeleri ve Yat Limanı ve Çekek Yerlerinin bakanlık planından kaldırılması konularına değindi.

BAŞKAN SÖZEN YENİ YILI HUZUREVİ’NDE KARŞILADI

Untitled-1

BAŞKAN SÖZEN YENİ YILI HUZUREVİ’NDE KARŞILADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yeni yılı, Huzurevindeki büyükler ile karşıladı. Ailesi ile birlikte yeni yılda Huzurevini ziyaret eden Başkan Sözen, büyüklerin ellerinden öperek yılbaşı hediyelerini takdim etti.

BAŞKAN SÖZEN’DEN KUMKÖY VE PAZARTESİ PAZARI’NA ZİYARET

BAŞKAN SÖZEN’DEN KUMKÖY VE PAZARTESİ PAZARI’NA ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kumköy ve Pazartesi Pazarı esnafını ziyaret etti. Turizm ve pazar esnafı ile bir araya gelen Sözen, esnaflara iyi yıllar dileklerinde bulundu.

e-imar