MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN UZUNKALE’YE MUHTARLIK BİNASI VE ÇOK AMAÇLI KAPALI ALAN

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN UZUNKALE’YE MUHTARLIK BİNASI
VE ÇOK AMAÇLI KAPALI ALAN

KIRSAL MAHALLELERİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Bağımsız ve onurlu yaşayabilmek için, vatanımızı işgal edenlere karşı verilen kurtuluş destanının sonucu olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıldönümünü gurur, heyecan ve coşkuyla karşılıyoruz.

SİDE’DE TARİHİN İÇİNE ÖZGÜR ADIMLAR

SİDE’DE TARİHİN İÇİNE ÖZGÜR ADIMLAR

Manavgat Belediyesi, binlerce yıllık Antik Side’nin yayalaştırılması çalışmasını tamamladı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in aldığı radikal kararlarla da antik yol, araç giriş çıkışına da kapatılarak, yerli ve yabancı turistlerin tarihi izleyerek özgürce yolda yürüyebilmesi sağlandı. Yapılan işler, açık hava müzesi niteliğindeki Side’de “Tarihi adımlar” olarak nitelendirildi.

BELEDİYE KREŞİNDE KIZILDERİLİ ATEŞİ YANDI

BELEDİYE KREŞİNDE KIZILDERİLİ ATEŞİ YANDI

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, doğal yaşamı tanımak ve farklı kültürleri öğrenmek amacıyla Kızılderili etkinliğini düzenledi. Side Gençlik Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde açık havada düzenlenen etkinlikte, çocuklar çadır kurarak Kızılderililerin yaşam tarzı hakkında bilgi sahibi oldu.

MANAVGAT BELEDİYESİ GENÇLİK KOROSU KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

MANAVGAT BELEDİYESİ GENÇLİK KOROSU KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

Manavgat Belediyesi Gençlik Korosu, ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri ve kadına uygulanan şiddete hayır demek amacıyla İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde tüm şiddete uğrayan kadınlar için “Ünzile” şarkısını seslendirdi.

BAŞKAN SÖZEN BASIN TOPLANTISI YAPTI

BAŞKAN SÖZEN BASIN TOPLANTISI YAPTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat gündemine ilişkin önemli konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Sözen, Ulualan için toplanan imzalar, Manavgat’a yapılması vaad edilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen 500 yataklı devlet hastanesi, Canlı Hayvan Pazarı yeri gibi konulara açıklık getirirken kendisine yönelik yapılan eleştirilere de cevap verdi.

e-imar