SİDE’DE ŞENLİK “HALK DANSLARI FESTİVALİ” İLE DEVAM EDİYOR”

dans

SİDE’DE ŞENLİK “HALK DANSLARI FESTİVALİ” İLE DEVAM EDİYOR”

Manavgat Belediyesi 18. Uluslararası Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali’nin devamı niteliğindeki 3. Uluslararası Halk Dansları Festivali, Side’de düzenlenen kortej geçişiyle başladı.

GİRİTLİLER SİDE’DE BULUŞTU

girit

GİRİTLİLER SİDE’DE BULUŞTU

Manavgat Belediyesi'nin bu yıl 18'ncisini düzenlediği Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali'nde konserlerin yanı sıra kentin gelişimine damga vuran Girit kültürü de yerli ve yabancı misafirlere tanıtıldı. Side Festivali, Girit Kültür Evi’nde düzenlenen “Giritliler Buluşması” ile son buldu.

TUNA KİREMİTÇİ’DEN MANAVGAT’TA MÜZİK DİNLETİSİ

Untitled-1

TUNA KİREMİTÇİ’DEN MANAVGAT’TA MÜZİK DİNLETİSİ

Son yıllarda gençler tarafından oldukça sevilen ve besteleri top 10 listelerinde yer alan şair, bestekar, müzisyen Tuna Kiremitçi, 18. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Manavgat’a gelerek hayranlarıyla buluştu.

İYEOKA SİDE ANTİK TİYATRODA KONSER VERDİ

SİDE FESTİVALİ’NİN 3. SİYAHİ KONUĞU; İYEOKA SİDE ANTİK TİYATRODA KONSER VERDİ

Latin ve Caz müziğinin dünyaca ünlü isimleri Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 18. Side Dünya Müzikleri Festivali’nde sahne almaya devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Kepez Belediyespor’u 3-0 mağlup etti

SİDE’DE DOĞAN CANKU ile MÜZİK YOLCULUĞU

SİDE’DE DOĞAN CANKU ile MÜZİK YOLCULUĞU

Bu yıl 18. Si düzenlenen Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali, ünlü caz ve latin sanatçılarının yanı sıra kültür ve sanat sohbetleri ile kenti hareketlendiriyor.

e-imar