Hesap İşleri Müdürlüğünden Vergi Uyarısı.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2'inci taksitinin ödenme süresi 1 Aralık'ta doluyor. Manavgat Belediyesi yetkilileri, 1 Aralık Salı gününün ödeme için son gün olduğunu ve zamanında ödenmeyen vergiler için mükelleflerin gecikme faizi ödemek zorunda kalacaklarını açıkladı.

Manavgat Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü, 2009 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksitlerinin Son Ödeme Tarihinin 01 Aralık 2009 Salı günü olduğunu hatırlattı. Mükellefler, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini, Belediye veznelerinden yapabilecekler. Bu tarihe kadar ödenmeyen emlak vergileri için aylık %2,5 gecikme zammı ödenecek. Manavgat Belediyesi Hesap Müdürlüğü yetkilileri, birçok mükellefin ödemeyi son güne bırakması nedeniyle sıkıntı yaşandığını da hatırlattı. Vatandaşların son günü beklemeden Manavgat Belediyesi tahsilât şubelerinde vergilerini ödeyebileceklerini belirten yetkililer, bu şekilde yığılmaların ve yüzde 2.5'luk gecikme cezalarının önlenebileceğini de vurguladı.