Irmak Kenarlarında Bayram Temizliği

Manavgat Belediyesi eşsiz güzellikteki Manavgat Irmağı'nı da temizleyerek Kurban Bayramı'na hazırlıyor. Ekipler, bir haftadır yaptıkları çalışmalarla ırmağa sarkan kuru ağaç dallarını budayarak hem kıyılarda görüntü kirliliğini önlüyor hem de ırmaktan geçen poşet, kağıt gibi katı atıkların dallar aracılığıyla tutulmasını önlüyor

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Manavgat Irmağı’nı da temizleyerek Kurban Bayramı’na hazır hale getiriyor. Irmak kıyısında küçük motorlu tekne ile devriye gezen temizlik ve park bahçeler ekipleri, siyin içine sarkan kuru dalları kesiyor. Deneyimli ekipler, ırmak kıyısına sarkarak teknelerin geçişini engelleyen, görüntü kirliliği yaratan ve katı atıkların suda kalmasını kolaylaştıran kuru dalları titizlikle, ağaçlara zarar vermeden kesmeye de dikkat ediyor. Yaklaşık bir haftadır ırmak boyunca kuru dal temizliği yaptıklarını belirten ekipler, vatandaşların da bu konuda kendilerine yardımcı olduklarını dile getirdi. Ekipler, ırmak temizliği çalışmalarını düzenli hale getirerek kirliliğin önüne geçeceklerini söyledi.