MANAVGAT BELEDİYESİ ULUSLARARASI HALK DANSLARI ŞÖLENİ SONA

Untitled9

MANAVGAT BELEDİYESİ ULUSLARARASI HALK DANSLARI ŞÖLENİ SONA ERDİ

Manavgat Belediyesi tarafından 13-16 Ekim tarihleri arasında Side limanında Uluslararası Halk Dansları şöleni yapıldı.

Etkinlik, dünyaca ünlü Side Antik Kenti’nde, Ankara, Ukrayna, Belarus, Güney Kore ve Hindistan’dan gelen 250 katılımcı ile gerçekleşti. Etkinlik süresince genç dansçılar Side limanında hem kendi ülkelerinin yerel danslarını sergiledi hem de birbirlerinin yerel danslarını öğrendi. Katılımcılar ayrıca Manavgat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı da buldu.

7K4A1853

FİNAL GÖSTERİSİ İLE SONA ERDİ

Şölen son gününde final gösterisi ile devam etti. Final gününde ülkeler birbirinden farklı ve başarılı performanslarını sergiledi. Gösterilerin ardından ise Manavgat Belediyesi ve Halk Dansları grupları tarafından teşekkür hediyeleri takdim edildi.

7K4A1884

BAŞKAN SÖZEN’DEN TEŞEKKÜR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “Manavgat’ımızda kültürel ve sanatsal etkinliklerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda farklı kültürlerin danslarının sergilendiği ve farklı kültürlerin kaynaştığı Side limanımızda halk dansları şölenimizi gerçekleştirdik. Tüm dansçılarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

7K4A1902

7K4A1961