MANAVGAT BELEDİYESPOR’LU MUHAMMET UMUT VAAD EDİYOR

MANAVGAT BELEDİYESPOR’LU MUHAMMET UMUT VAAD EDİYOR

Manavgat Belediyespor Futbol Kulübü, geleceğin başarılı futbolcularını yetiştirmeye devam ediyor. Manavgat Belediyespor’un bu yıl Antalya Şampiyonu olan U-14 Takımı içerisinden genç yetenekler çıkıyor.

Başkan Şükrü Sözen’in her zaman maddi ve manevi olarak desteklediği U-14 Takımının 2005 doğumlu başarılı oyuncusu Muhammet Cihan Çerçi, Akdeniz Bölge Karmasına seçildi. Manavgat Karacalar Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi olan Muhammet Cihan Çerçi’nin, 20-22 Ekim tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan bu yılki U-14 Milli Takım seçmelerine katılacağı belirtildi.

7K4A0067

Muhammet’in başarısı takım içinde büyük sevinç yarattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muhammet’i, başarısı nedeniyle tebrik etti ve Manavgat Belediyespor’un alt yapıya önem verdiğini ve başarılı futbolcular yetiştirmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Sözen, “U-14 takımımızın başarıları bizi her zaman memnun etti. Muhammet’i başarısı ise bizi gururlandırdı. Gelecekte daha başarılı olmasını temenni ediyor, onu yetiştiren teknik yönetimimize ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi. Daha önce de Bölge karmalarına oyuncu gönderen Manavgat Belediyespor’un geleceğin futbolcularına önem vermesi, taraftarlar ve futbolsever aileler tarafından da takdirle karşılandı.

MUHAMMET UMUT VAAT EDİYOR (2)