SÖZEN’İN “ALTIN” GÜREŞCİLERİ TURNUVAYA DAMGA VURUYOR

SÖZEN’İN “ALTIN” GÜREŞCİLERİ TURNUVAYA DAMGA VURUYOR

Manavgat Belediyesi’nin Güreş Takımı sporcuları Antalya’da düzenlenen Grekoremen Serbest Stil Antalya İl Seçme Müsabakalarında aldıkları madalyalar ile turnuvaya damgasını vurdu.

Antalya İl Şampiyonası Müsabakası’nda güreş tutan 11-12 yaş kategorisinde 38 kg’da Mustafa Mert Yılmaz altın madalya,57 kg da Hasbi Mikail Seçim altın madalya, 30 kg’da Yusuf Ege Akış bronz madalya, 41 kg’da Ramazan Deniz bronz madalya alırken 13 yaş kategorisinde güreş tutan 38 kg’da ki Gökhan Cumbul altın madalya, 44 kg’da Fahri İnce gümüş madalya, 52 kg’da İbrahim Öztürk ise bronz madalya ile turnuvada başarı elde etti.

1 (3)

Sporda kazanılan başarıların artarak devam etmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarının olduğu her yerde Manavgat Belediyesi’nin olmaya devam edeceğini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “ Antalya İl Seçme Müsabakalarında Manavgat Belediye’miz bünyesinde spor faaliyeti gösteren çocuklarımızın aldıkları başarılar ğöğsümüzü kabartıyor. Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum. Manavgat Belediye’miz spora ve sporculara destek olarak şampiyonlar yetiştirmeye devam edecektir” dedi.

1 (4)

1 (5)