HALUK ÇETİN VE NİLÜFER AÇIKALIN İKİLİSİ MANAVGAT HALKIY

HALUK ÇETİN VE NİLÜFER AÇIKALIN İKİLİSİ MANAVGAT HALKIYLA BULUŞTU

Manavgat Belediyesi’nin “ Haluk Çetin İle Manavgat Buluşmaları” kapsamında düzenlediği sanat ve şiir buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Buluşmaları kapsamında son olarak ünlü oyuncu-yazar Nilüfer Açıkalın Manavgatlı sanatseverlerle bir araya geldi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, oyuncu-yazar Nilüfer Açıkalın, rol aldığı dizi ve filmlerdeki anılarını ve sanatsal yönlerinden bahsederken, oyunculuktan yazarlığa geçiş yaptığı dönemler hakkında dinleyiciyle sohbet etti. Haluk Çetin’in gitarıyla ve şarkılarıyla devam eden gecede, Nilüfer Açıkalın, okuduğu şiirler ile dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

_NVG0933

Dinleti sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına plaket takdim ederek konuşma yapan Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ise, kültür ve sanat buluşmalarının tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi. Plaket takdiminin ardından Nilüfer Açıkalın kitaplarını imzalayarak hayranlarıyla uzun uzun sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirerek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e kültüre ve sanata yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

_NVG0905

_NVG0917