23 Nisan´da Koltuğa Minik Başkan Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarında Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu`nun başkanlık koltuğuna Küçük Hasan İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Güneş Küçük oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarında Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahimHalimoğlu`nun başkanlık koltuğuna Küçük Hasan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Güneş Küçük oturdu.İbrahim Halimoğlu`nu Küçük Hasan İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri Esra Ekim,Emine Demir,Mehmet Akar,Metin Özen ile Okul Müdürü Yusuf Varol ve Sınıf Öğretmeni Canan Cesur ziyaret etti. Küçükleri güler yüzle ağırlayan Halimoğlu,konuklarına önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın anısına hediyelerini verdi.

Daha sonra koltuğunu Güneş Küçük´e devreden Başkan Vekili Halimoğlu, tek tek dilek ve istekleri alıp yerine getirmeye çalıştı.Yaptıkları her işin çocuklar için olduğunu belirten Başkan Vekili Halimoğlu "Siz bizim geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızsınız. Belediye olarak her yaptığımız sizler için”dedi.