Belediyemiz Sivrisinekle Mücadeleye Hız Verdi

Belediyemiz turizm sezonunun başlamasıyla birlikte haşere ve sivrisineklerle mücadele çalışmalarını hızlandırdı. Ekiplerimiz,larva oluşumunun önüne geçmek için turizm sezonu bitimine kadar düzenli ilaçlama çalışması yapacaklar.

Turizm şehrinde sivrisinek ve haşere ile mücadeleyi 24 kişilik ekiple larva oluşumuna karşı yılın 12 ayı belirli periyotlarla sürekli ilaçlama yapılmaktadır.Turizm sezonunun gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte sivrisineklerle mücadeleye hız verilmiştir.

Uçkun ve larva oluşumuna karşı, ULV sistemiyle günlük ilaçlama yapılmakta olup hedefimiz Manavgat`ta yaşayan vatandaşlarımızın rahatı ve turizm şehrine gelen yerli ve yabancı konuklara sivrisineklerin rahatsız etmediği,rahat ve sakin bir ortamda tatil yaptırmaktır.

Konuyla ilgili olarak Halimoğlu;``Her yıl düzenli ilaçlama çalışması yaptığımız için ilçemizde larva oluşumuna geçit vermiyoruz. İlaçlama ekibimiz, ilaçlama çalışmasını belirlediği yer haritasına göre yapıyor. Mücadelede altyapıları olduğundan sivrisinek oluşumuna imkan vermiyorlar.``diye konuştu