Şükrü SÖZEN Manavgat Halkıyla Hasret Giderdi

18Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü SÖZEN bugün Cumhuriyet Halk Partisi önünde konuşma yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü SÖZEN bugün Cumhuriyet Halk Partisi önünde konuşma yaptı; Konuşmaya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer ÜLKER, İlçe Başkanı Abbas TARAKÇI, Manavgat Belediye Başkan Vekili Sema ECEVİTOĞLU,Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeleri ve binlerce vatandaşımız katıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü SÖZEN yaptığı konuşmada 17 aydır Manavgat ve Manavgatlıları özlediğini, Manavgat`a hizmet etme şevkinin daha da çoğaldığını ve en kısa zamanda kaldığım yerden Manavgat`a ve Hemşerilerime hizmet etmeye kaldığım yerden devam edeceğim sözünü verdi. Daha sonra Parti binasında Manavgat halkıyla hasret gidererek geçmiş olsun dileklerini kabul etti.