MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN TAŞAĞIL, SARILAR VE KIZILOT’A M

TA+ŞA¦ŞIL 3D

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SARILAR VE KIZILOT’A MODERN KAPALI PAZAR YERLERİ

Manavgat Belediyesi,Sarılar ve Kızılot’a modern kapalı pazar yerleri yapacak.Manavgat Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine, kentin büyük mahallelerinden olan,Sarılar ve Kızılot’a kapalı pazarı yerleri yapımı çalışmalarına başlıyor.

Projeleri ve çevre düzenlemeleriyle birlikte büyük bir titizlikle hazırlanan ve en kısa sürede yapımına başlanacak olan Pazar yerlerinin bölgelerin büyük bir ihtiyacını gidereceği belirtildi.

SARILAR’A MEYDAN DÜZENLEMELİ PAZAR YERİ

Kentin en önemli merkez mahallelerinden birisi olan Sarılar’daki pazar yerinin 8 bin 760 m² alan üzerinde ve 2 bin 700 m² çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olarak yapılacağı belirtildi. Meydan düzenlemesi de beraberinde yapılacak olan modern Pazar yerinde 100 m2 büyüklüğünde yeni zabıta ofisi, mescid ve tuvaletlerin bulunduğu idari binanın yer alacağı vurgulandı.

KIZILOT’TA ÇEVRE DÜZENLEMELİ PAZAR

Kızılot için Manavgat Belediyesi’nce planlanan Pazar yeri ise 6 bin 045 m² alan üzerinde inşa edilecek. Etüd Proje Müdürlüğünce hazırlanan Pazar yeri projesinin 2 bin 700 m² çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olarak planlandığı vurgulandı. Kızılot’ta modern bir Pazar yerinin yapılacak olması ise bölge halkını sevindirdi. Tüm Pazar yerlerinin inşaat çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı açıklandı.

TA+ŞA¦ŞIL PAZAR YER¦- YAPILACAK ALAN (2)