MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PERŞEMBE PAZARI’NA SICAK ASFALT

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PERŞEMBE PAZARI’NA SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi Mithatpaşa ve Gülveren Caddesi ile Perşembe Pazarı etrafındaki cadde düzenlemesi çalışmalarını esnaf, vatandaş ve turistlerin mağdur olmaması için tüm hızıyla sürdürüyor.

Kaldırım düzenlemesi tamamlanan bölümlerde ise sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Perşembe Pazarı önünde yoğun olarak kullanılan caddeyi sıcak asfalt dökerek güzelleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentin en eski ve işlek caddeleri olan Mithatpaşa ve Gülveren Caddelerindeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

DSC_3500

Başkan Şükrü Sözen, “Büyük özenle hazırladığımız cadde düzenleme projemizi, kimsenin mağdur olmaması için bütün ekiplerimizi seferber etmek suretiyle son derece hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Turistlerin ve vatandaşlarımızın çok yoğun olarak kullandığı Perşembe Pazarı bölgesini de kapsayan çalışmamızda kaldırım düzenlemesi tamamlanarak sıcak asfalt aşamasına gelindi. Asfalt çalışmalarımız Perşembe Pazarı önündeki yolda tamamlandı. Ardından kaldırım çalışmaları devam eden her iki caddeden Antalya Caddesi’ne kadar olan bölümler asfaltlanacak. Kimsenin endişelenmesine gerek yok. Düzenleme çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak. Ticaretin yoğun olduğu bu caddelerimizdeki çalışmalarımız sonrasında caddeler, görsel ve işlevsel olarak kullanışlı hale gelirken, değer de kazanacak” dedi.

DSC_3505

DSC_3506