MANAVGAT IRMAK KENARI’NDA VATANDAŞLARIN SPOR KEYFİ

MANAVGAT IRMAK KENARI’NDA VATANDAŞLARIN SPOR KEYFİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in hayata geçirdiği en önemli ve büyük projelerden biri olan Manavgat Irmak Kenarı Düzenleme Projesi, kent hayatına artı değer katmaya devam ediyor.

Yapılan düzenlemelerle birlikte vatandaşların özgürce vakit geçirebildiği, ırmak ile buluşabildiği ve spor yapabildiği bir hale getirilen Manavgat Irmak Kenarı, kent hayatında önemli bir yer taşıyor. Kentte yaşayan birçok spor grubu, ırmak kenarında toplu olarak koşu, yürüyüş, bisiklet gibi spor aktiviteleri düzenliyor. Spor gruplarına katılan vatandaşlar, ırmak kenarında spor yapmanın, zaman geçirmenin Manavgat’ı yaşanılabilir kılan en önemli özelliklerden biri olduğunu belirtti.

7K4A6749

BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

Her hafta aynı gün toplanan ve sağlıklı yaşam için ırmak kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar ise Başkan Sözen’e ırmak kenarını yeniden düzenleyerek, halkın hizmetine sunduğu için teşekkürlerini iletti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de; “Kentimizi daha yaşanabilir kılmak adına yaptığımız en önemli projelerden olan ırmak kıyısı düzenlemelerimizden vatandaşlarımızın bu denli memnun olması bizleri de çok mutlu ediyor. Ben de herkesi sağlıklı yaşam için ırmak kenarında spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

7K4A3572

7K4A8330