MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi, vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 96. Yılını daha coşkulu ve milli duyguları içlerinde hissedebilecekleri şekilde kutlamaları amacıyla fener alaylı, konserli etkinlik düzenleyecek

FENER ALAYI PERŞEMBE PAZARI’NDAN BAŞLAYACAK

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılımıyla Saat 19.30’da Perşembe Pazarı’ndan başlayacak. Vatandaşlar belediyenin dağıttığı meşale ve Türk Bayrakları ile coşkulu bir fener alayı yürüyüşü düzenleyecek. Bu yıl Perşembe Pazarı’nda başlayacak olan fener alayı korteji, Güllük Caddesi-Demokrasi Bulvarı üzerinden devam ederek Atatürk Kültür Merkezi’nde son bulacak.

7K4A4744

CUMHURİYET ORKESTRASI KONSERİ AKM’DE

Fener alayı sonrasında Atatürk Kültür Merkezi’nde havai fişek gösterisi düzenlenecek. Ardından ülkemizin farklı şehirlerinde çalışmalarını sürdüren opera sanatçılarından oluşan “Cumhuriyet Orkestrası” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanmış “Kahramanlık Türküleri” repertuarı ile Manavgat halkı ile buluşacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Bayramı’nda tüm Manavgat halkını fener alayına ve Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Cumhuriyet Orkestrası Konserine davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıl dönümünü gelin hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayarak, Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıktığımızı tüm Türkiye’ye gösterelim. 29 Ekim Salı günü Perşembe Pazarı’nda hep birlikte el ele gönül gönüle olalım” dedi.

7K4A4802

7K4A4748