MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 30 AĞUST

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış 30 Ağustos Zaferi’nin 97’incı yıldönümünü kutlamanın sonsuz heyecanı ve kıvancı içerisindeyiz.

30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır.

Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinmiş Yüce Milletimiz, tarihinden aldığı onuru, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” sözleriyle perçinleyerek onun komutasındaki kahraman ordumuzla 30 Ağustos tarihinde muhteşem bir zafere imza atmıştır.

Her türlü olumsuzluğa ve yokluğa rağmen kazanılan bu büyük zaferle, Yüce Milletimizin vatan sevgisi ve bağımsızlık ülküsü önünde hiçbir gücün duramayacağı, tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Ülkemizde bundan sonra da ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkmak, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk ulusunun, Manavgat halkımızın, gözlerimizin yaşardığı, göğüslerimizin gururla kabardığı, yüreğimizin coşkuyla çarptığı 30 Ağustos Zafer Bayramını tüm içtenliğimle kutlarım. Bu günlere ulaşmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rağmen ve minnetle anıyoruz.

Biz Manavgat halkı, bayramlarda, sevinçlerde, üzüntülerde hep birlikte tek yürek ve el ele olduk. Köklü geçmişimizde olduğu gibi tüm milli duygularımızla Manavgat halkını bu kutlu bayramımızda tek yürek olmak amacıyla 30 Ağustos Cuma günü Saat 20.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan bayraklı ve meşaleli Fener Alayı yürüyüşümüze katılmaya, ardından da Atatürk Kültür Merkezi’nde devam edeceğimiz konserli kutlamamıza (Kurtalan Ekspres konseri) davet ediyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı