MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi’ne bağlı hizmet veren eğitim kurumları Çocuk Kültür Merkezi, Side Gençlik Merkezi ve Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaz kursu kayıtları başladı

DSC_1914

DONANIMLI HALE GELECEKLER

Manavgat Belediyesi, Çocuk Kültür Merkezi, Side Gençlik Merkezi ve Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaz kursu kayıtları, 13-24 Haziran tarihleri yapılacak. Ailelerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği yaz kursları, eğitimleri, 27 Haziran ile 26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

DSC_1913

ILICA MELİHA ERCAN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

Engelli vatandaşların eğitim aldığı Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin 60 kursiyeri, yaz kurslarında sportif faaliyetler, fiziksel aktiviteler, yüzme, masa tenisi, geleneksel Türk oyunları, resim, el sanatları gibi dersleri alarak hem kendilerini geliştirecek hem de sosyalleşecek. Ayrıca Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitmenleri eşliğinde şehir turu yaparak coğrafi, ve kültürel açıdan da bilgili hale gelecekler.

DSC_1920

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ VE GENÇLİK MERKEZİ

Side Çocuk Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi’nde ise 2,3,4,5,6,7 ve 8’nci sınıf öğrencilerine verilecek kurslarda 408 çocuk ders görecek. Manavgat Belediyesi, öğrenciler için modern dans, resim, akıl oyunları, satranç, işaret dili, seramik hamuru, maket uçak yapımı, Türkçe, matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Tarih, İngilizce, hayat bilgisi, yazma ve yazarlık becerisi dersleri verecek.

DSC_1925

SÖZEN; “EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Yaz kurslarımızda eğitim alacak olan 468 çocuğumuz, yeni eğitim yılı öncesinde hem kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de toplum içerisinde onları farklı noktaya taşıyacak bir öğrenim sürecinden geçecek. Engelsiz dostlarımız ise kurslarımıza katılarak sosyal yaşama daha çabuk adapte olacak ve fiziki yönlerini geliştirme imkanı bulacak. Çocuklarımız ise, daha pratik düşünme, kişisel gelişim ve müfredat derslerini görerek yeni öğretim yılı öncesinde donanımlı hale gelecek. Kurs kayıtlarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize ve öğrencilerimize verimli bir yaz dönemi diliyorum. Hayata dokunan çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz “ dedi.

DSC_1932

DSC_1936