Güncel Haberler Sayfa 2

MANAVGATLI YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞTU

Manavgat Belediyesi ve Manavgatlı Yazarlar Birliği’nin birlikte düzenlediği “Manavgat Kitap Günleri- Manavgat’ın Yazarları Okurlarıyla Buluşuyor” etkinliği, ünlü sanatçı Pelin Batu ve Müzisyen-yazar Haluk Çetin’nin düzenlediği söyleşi gerçekleşti. Etkinliğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye birim müdürleri, Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Celal Görgeç, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Fatih Uslu ve vatandaşlar katıldı.

MANAVGAT’TA KALPLER CUMHURİYET İÇİN ATTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı, Zeynep Bastık konseri ve binlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM KURUMLARI 29 EKİM’İ COŞKUYLA KUTLADI

Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları olan Side, Çolaklı, Sarılar, Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi’nde eğitim gören 750 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu Yılını coşkuyla kutlamak amacıyla muhteşem bir program düzenledi. Programa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, eğitim kurumu çalışanları ve veliler de katıldı.

SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

CUMHURİYET BİZİ AYDINLATAN HİÇ BİR ZAMAN SÖNMEYECEK BİR MEŞALEDİR

Cumhuriyet, yüce milletimizin sarsılmaz bir iradeyle elde ettiği zaferin ardından yükselen değer olarak bizleri kucaklamıştır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının güçlükleri bir bir aşarak yükselttiği bu değer, bugün milletimizin her bireyinin benimsediği ortak bir irade olmuştur. Bu gün ülkemizde özgür, bağımsız, hür bir şekilde yaşıyorsak, bu Cumhuriyetin sayesindedir.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HATİPLER’E KAPALI ALAN

Manavgat Belediyesi, kırsal mahallelerdeki vatandaşların sünnet, düğün, mevlit, düğün, pazar yeri ve diğer ihtiyaçlarını modern bir ortamda sağlayabilmesi amacıyla Hatipler Mahallesi’nde başlattığı kapalı alan inşaatını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün 500 m2’lik alanda inşa ettiği kapalı alan, 31 metre uzunluğunda ve 15 metre eninde.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 29 EKİM SATRANÇ TURNUVASI

Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği ve Manavgat Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası, 250 çocuğun katılımı ile 22-23 Ekim tarihleri arasında AKM’de gerçekleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ithafen düzenlenen satranç turnuvasında 250 çocuk, şampiyon olmak için kıyasıya yarıştı.

SALI GRUBUNUN KONUĞU BAŞKAN SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sanayici ve iş adamlarından oluşan "Salı Grubu" nun geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı buluşmasının konuğu olarak, “Manavgat’ın dünü, bugünü ve yarını” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

MİNİKLERDEN SEVİMLİ DOSTLARA ZİYARET

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. 80 minik öğrenci ziyarette, sevimli dostları yakından tanıma fırsatı buldu. Hazırladıkları dövizlerle Hayvan Barınağı’na gelen çocuklar, yanlarında getirdikleri mama ve sütlerle kedileri besledi.