Güncel Haberler Sayfa 2

CARETTA CARETTALAR MANAVGAT’TA HAYAT BULUYOR

Manavgat Belediyesi’nin destekleriyle sürdürülen deniz kaplumbağalarına yönelik koruma çalışmaları meyvelerini veriyor.

MANAVGAT KENT TİYATROSU BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (MAKET) yeni dönem açılış toplantısına katıldı.

HUZUREVİ SAKİNLERİ BOĞAZ OTEL’DE PİKNİK KEYFİ YAPTI

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinleri ile birlikte Boğaz Otel’de düzenlenen piknikte bir araya geldi.

MANAVGAT BELEDİYESİ'NE AİT MAVİ BAYRAKLI PLAJLAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Manavgat Belediyesi, yüksek kalite göstergesi olan Mavi Bayrak’a sahip Boğaz Otel Plajında gerekli kriterleri yerine getirerek bayrağın tekrar göndere çekilmesini sağladı.

MANAVGATLI ŞAMPİYONDAN NEFİ KARA’YA ZİYARET

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda birincilik elde eden Manavgatlı sporcu Deniz Bekiz, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı ziyaret etti.

KIRKPINAR’DA MANAVGAT PARLADI

663. gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Manavgat Belediyespor Güreş Kulübü sporcuları birçok kategoride kürsü yapma başarısı gösterdi. 4-7 Temmuz arasında 663. gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne bugüne kadar ki en kalabalık güreşçi katılımını sağlayan Manavgat Belediyespor Güreş Kulübü, birçok kategoride kürsüde yer aldı. Güreşleri Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara da Edirne’de takip etti.

MANAVGAT ÇOLAKLI HALK PLAJI AÇILDI

Manavgat Belediyesi Çolaklı Halk Plajı'nın açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.Açılışa, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. Duş, tuvalet, şezlong, kabin, şemsiye ve otopark gibi birçok ihtiyacın tahsis edildiği plaj, vatandaşların beğenisini aldı.

DR. NİYAZİ NEFİ KARA, CUMHURİYET 100. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ'NE LAYIK GÖRÜLDÜ

11. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri kapsamında “Cumhuriyet 100. Yıl Özel Ödülü”ne Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği “Sonsuz Kadın Sonsuz Cumhuriyet” oyunu ile Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara lâyık görüldü.