Güncel Haberler Sayfa 2

MANAVGAT SULU BOYA FESTİVALİ BAŞLADI

Manavgat Belediyesi Sulu Boya Festivali Side Kültür Evi’nde sanatseverlerin yoğun ilgisiyle başladı.

DR. NİYAZİ NEFİ KARA MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Beydiğin, Kızıldağ ve Çardak mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKANI DR. NİYAZİ NEFİ KARA, DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, çalışma arkadaşlarıyla birlikte ilçede devam eden çeşitli projeleri yerinde inceledi.

MANAVGAT’TA RAHVAN AT YARIŞLARI COŞKUSU YAŞANDI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen 15. Manavgat-Side Geleneksel Rahvan At Yarışları, Sorgun Atatürk Stadyumu yanındaki sahada büyük bir katılımla gerçekleşti.

MANAVGAT’IN SULTANLARI’NDAN MARMARİS’TE NET GALİBİYET

TVF Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Trendy Hotels Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Marmaris Belediyespor’u 3-0’lık setlerle mağlup ederek dolu dizgin devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESPOR DEPLASMANDA KAZANDI

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Fuzul Ömeranlı Spor’u 4-0’lık net bir skorla yenerek gruptaki puanını 6’ya yükseltti.

MANAVGAT’TA TURİZMİN GELECEĞİ KONUŞULDU

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Erkan Yağcı, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara’yı makamında ziyaret etti.

DR. NİYAZİ NEFİ KARA MAHALLE ZİYARETLERİNDE TALEPLERİ DİNLEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, yerel yönetim ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorun ve talepleri yerinde dinlemek adına mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kara son olarak Bereket, Büklüce ve Çakışlı mahallelerinde halkla bir araya geldi.