Güncel Haberler Sayfa 2

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE KEYİFLİ YAZ KAMPI

HAYDİ GENÇLER KAMPA”

Manavgat Belediyesi’nce düzenlenen “Haydi Gençler Kampa” projesine katılan 45 genç, uzman eğitmen kadrosu eşliğinde düzenledikleri eğlenceli aktiviteler ve gezilerle yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeye devam ediyor

MANAVGAT’TA YÜZYILIN YANGINI MÜZESİ AĞLATTI

Manavgat Belediyesi, Manavgat yangının 1. yıldönümünde, “Bir Ömür Bir Fidan Hatıra Ormanı” ve “Yüzyılın Yangını Açık Hava Müzesi” oluşturarak, vatandaşlarla açılışını gerçekleştirdi. Başkan Şükrü Sözen’in etkinliklere 1 yıl önceki yangında 6 gün boyunca üzerinden çıkarmadığı gömlekle katılması, gözleri yaşarttı.

MANAVGAT BELEDİYESİ TURİZM YOLLARINI GENİŞLETİYOR

Manavgat Belediyesi, Sorgun - Side Mahallelerini birbirine bağlayan turizm yolu Adnan Menderes Bulvarı’nda yol genişletme ve düzenleme çalışması başlattı. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü yol genişletme çalışmalarında mevcut yol, 20 metre genişliğe çıkarıldı.

MANAVGAT’TA İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü Vektörle Mücadele Birimi ekiplerinin, Manavgat’ta başlattığı vektörle mücadele çalışmaları, Manavgat Belediyesi’nin de desteğiyle devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ VATANDAŞLARA ÖZGÜR PLAJ AYRICALIĞI

Manavgat Belediyesi Evrenseki, Kızılot, Boğaz Sahili ve Sorgun Çamiçi Plajlarında kış aylarında bozulan Özgür Plajları, yenileyerek yeniden engelli vatandaşların kullanımına açtı.

BOĞAZ SAHİLİ HALK PLAJI’NA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Manavgat Belediyesi’nce modern yüzüyle kente kazandırılan Sorgun Boğaz Halk Plajı, su sporları gösterisi, Color Fest ve Gece Yolcuları konseriyle açıldı

ÇAYYAZI, KALEMLER ve SARILAR’DA YOL BAKIM ÇALIŞMASI

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sarılar, Çayyazı ve Kalemler mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, program dahilinde çeşitli mahallelerde başlattığı yol bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MANAVGAT’TA BAYRAM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının daha sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir kurban bayramı geçirebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.Manavgat Belediyesi vatandaşların bayramı sağlıklı, güvenli ve huzurlu geçirebilmesi için gerekli tüm önlemleri aldı. Manavgat Belediyesi, Manavgat Kaymakamlığı nezdinde toplanan “Kurban Hizmetleri Komisyon Kararları”nın tüm gereklerini yerine getirmek amacıyla seferber oldu.