BAŞKAN VEKİLİ MEHMET ÇİÇEK, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI
Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katılarak Atatürk Anıtı’na Manavgat Belediyesi adına çelenk sundu.
Törene, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, oda başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı’na sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Başkan Vekili Çiçek, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.





