Güncel Haberler Sayfa 9

MANAVGAT’IN SULTANLARI ZİRVENİN SAHİBİ

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde kazanmaya devam ediyor. Manavgat’ın Sultanları, Denizli Büyükşehir Belediyespor’a karşı galip gelerek 9’uncu maçında 8’inci galibiyetini aldı.

ALKIŞLAR “SONSUZ KADIN SONSUZ CUMHURİYET’E”

Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu “Sonsuz Kadın Sonsuz Cumhuriyet” adlı oyununun dünya prömiyerini sahneledi.

MANAVGAT’TA GEZİCİ ÇANAKKALE MÜZESİNE YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

MANAVGAT’IN SULTANLARI ZİRVEYE YERLEŞTİ

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Manavgat’ın Sultanları, Yesprint Antalya Açı Koleji’ne karşı galip gelerek 8’inci maçında 7’nci galibiyetini aldı.

MİNİKLER AKDENİZ KÜLTÜRÜNÜ TANITTI

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 12 -18 Aralık Yerli Malı Haftası’nda muhteşem bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, kreş öğretmenleri, öğrenciler ve kreş çalışanları katıldı.

ENGELSİZ YERLİ MALI KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren engelli öğrenciler, Yerli Malı Haftası’nda Yörük Kültürü ve yemeklerinin canlandırıldığı muhteşem bir etkinlik düzenledi.

BAŞKAN SÖZEN’DEN BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN’E ÖDÜL

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun 2023 yılında ilk defa hayata geçirdiği CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’ni 3. olarak bitiren “Örümcek Adam” lakaplı Manavgat Belediyesi’nin başpehlivanı Serhat Gökmen’i makamında ağırlayarak güreşlerde gösterdiği başarılardan dolayı 5 tam altın ile ödüllendirdi.

SÖZEN’DEN ÖRNEK ÇALIŞANA ÖDÜL

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yol kenarında zarfın içinde bulduğu bin 500 lirayı sahibine teslim eden Manavgat Belediyesi çalışanı İsmail Çetin’i makamında ağırlayarak ödüllendirdi.