Güncel Haberler Sayfa 10

7 ÜLKE DANSÇILARI SİDE’YE RENK KATTI

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Side Uluslararası Halk Dansları Festivali, 3-4 Ekim tarihleri arasında yapılan dans gösteriyle tamamlandı. Halk dansları festivaline Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

MANAVGAT’TA 100. YILDA CUMHURİYET KONULU TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU BAŞLADI

Manavgat Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin birlikte düzenlediği “100. Yılda Cumhuriyet” konulu 4.Uluslarası Taş Heykel Sempozyumu, açılış töreniyle başladı.

DRİFT VE MODİFİYE TUTKUNLARI MANAVGAT’TA BULUŞTU

Manavgat Belediyesi, Drif ve Modifiye tutkunlarını bir araya getirmek ve gençleri buluşturmak amacıyla Ulualan Kum Mevkii’nde muhteşem bir Drift Modifiye Buluşması etkinliği düzenledi. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, oğlu İbrahim Sözen, kızı İrem Sözen, belediye başkan yardımcıları, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile modifiye dernekleri ve binlerce araba tutkunu genç katıldı.

MANAVGAT HALKI MESİRE ALANINA SAHİP ÇIKTI

HALKTAN BÜYÜK TEPKİ

Manavgat Sorgun’da bir bölümü mesire alanı olarak kullanılan 254 dönümlük alanın Manavgat Belediyesi’ne yapılan tahsisinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından iptal edilmesi, Manavgat halkını ayağa kaldırdı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, aynı zamanda mesire alanının da girişi olan Sorgun Boğaz Sahili’nde vatandaşların katılımıyla büyük bir basın açıklaması yaptı.

Değerli hemşehrilerim;

Manavgat Boğaz sahilimizde bulunan ve halkımızca 2003 yılından bu yana Mesire Alanı olarak kullanılan alanın da içinde yer aldığı 254 dönümlük alanın belediyemize olan tahsisi Kültür ve Turizm Bakanlığınca haksız bir gerekçe ile iptal edilmiştir.

PLAJ VOLEYBOLU’NDA ŞAMPİYON PİERLOTİ – SUNTALİA OLDU

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini organize ettiği ve kent halkının yoğun katılım gösterdiği Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda rakibi RemaxStar- Sevgican Gökçen’i 2-1’lik setlerle mağlup eden Pierloti- Suntalia şampiyon oldu.

MANAVGAT’TA PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI BAŞLADI

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini organize ettiği ve kent halkının yoğun katılım gösterdiği Plaj Voleybolu Halk Turnuvası, büyük bir coşkuyla Yukarı Pazarcı Mahallesi Zeynel Şenol Köprüsü ırmak kıyısında başladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 200 ÇOCUĞA SÜNNET DÜĞÜNÜ

Manavgat Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şölenini bu yıl 200 çocuğun katıldığı muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Manavgat Belediyesi’nin sünnet düğününe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, belediye meclis üyeleri, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, belediye meclis üyeleri, stk temsilcileri, oda başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.