Güncel Haberler Sayfa 11

MANAVGAT’IN SOKAKLARINA KADIN ELİ DEĞDİ

Manavgat Belediyesi’nin, toplumsal farkındalık oluşturmak, kent hizmetlerine kadını dahil etmek ve kadınların aile ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla göreve başlattığı 14 kadın çalışan, Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 6 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Manavgat Belediyesi, Muharrem ayının gelmesi nedeniyle her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği aşure ikramı etkinliğinde Başkan Şükrü Sözen, 6 bin kase aşureyi elleriyle vatandaşlara ikram etti

GENÇLİK KAMPI’NDA 2’NCİ ETAP SON BULDU

Manavgat Belediyesi’nin gençlerin yaz dönemini verimli hale getirmek, kentin tarihsel, kültürel ve sosyal yapısını gençlere daha iyi aktarmak amacıyla düzenlediği “Haydi Gençler Kampa” projesinin 2’nci etabı tamamlandı.

GELECEĞİN YILDIZLARI MANAVGAT’TA YETİŞİYOR

Manavgat Belediyesi’nin, çocukları spora teşvik etmek ve onları ilgilendikleri spor dalıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat Belediyespor Yaz Spor Okulları” çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ŞAMPİYON SPORCULARI AĞIRLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor alt yapısının farklı branşlarında yerel ve ulusal derecede şampiyonluk elde eden genç sporcuları Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binası’nda ağırladı. Başkan Şükrü Sözen’e ilgili spor eğitmenleri ve birim müdürleri de eşlik etti.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ASFALT SEFERBERLİĞİ

Manavgat Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol bakım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Halktan gelen istekler doğrultusunda 106 mahalle genelinde çalışma gerçekleştiren Manavgat Belediyesi, eş zamanlı olarak kentin birçok noktasında yol bakım ve onarım çalışması yapıyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz sezonunda cadde, sokak ve kaldırımlarla birlikte çöp konteynerlerinin da temizlenmesi işlerini hızlandırdı.

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YÜZME KURSU’NA YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nin yarı olimpik yüzme havuzunda uzman eğitmenler tarafından verilen yüzme kursları büyük ilgi görüyor. Kurslardan faydalanan öğrenciler 3 ayda yüzmeyi öğreniyor.