Güncel Haberler Sayfa 12

MANAVGAT BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz sezonunda cadde, sokak ve kaldırımlarla birlikte çöp konteynerlerinin da temizlenmesi işlerini hızlandırdı.

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YÜZME KURSU’NA YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nin yarı olimpik yüzme havuzunda uzman eğitmenler tarafından verilen yüzme kursları büyük ilgi görüyor. Kurslardan faydalanan öğrenciler 3 ayda yüzmeyi öğreniyor.

MANAVGAT BELEDİYESİNDE 144 EYT EMEKLİSİNİN TAZMİNATI ÖDENDİ

Manavgat Belediyesi, 144 çalışanın emeklilik tazminatlarının tamamının ödemesini gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE KEYİFLİ YAZ KAMPI

Manavgat Belediyesi’nin gençlerin yaz dönemlerini eğlenceli ve verimli geçirmesini sağlamak, ayrıca Manavgat’ın doğal, kültürel ve coğrafi özelliklerini yakından tanıtmak amacıyla düzenlediği “Haydi Gençler Kampa” projesinin ilk etabı, 45 gencin katılımıyla tamamlandı. Kampa katılan gençler, 5 günlük süren kamp döneminde, eğlenceli aktiviteler ve geziler yaptı.

İ’TE KAKA TİYATRO OYUNU İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat buluşmaları kapsamında izleyiciyle buluşturduğu “İ’TE KAKA Bİ DÜNYA HİKAYE” tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

BOY ATLAYAN PEHLİVANA COŞKULU KARŞILAMA

622. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Teşvik-2 boyunda 3. Olarak Tozkoparan boyuna yükselen Manavgatlı Mehmetbaşkan Bozkurt, Manavgat halkınca coşkulu bir şekilde karşılandı.

BAŞKAN SÖZEN, SİDE ESNAFININ ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZDÜ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Side esnafının ulaşım sorununu kökünden çözdü. Antik Side içerisinde esnaflık yaptığını belgeleyen esnaflar, belediyenin verdiği kartla Sidem Way transfer araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SİDE’DE MUHTEŞEM LİMAN FESTİVALİ

Manavgat Belediyesi’nin dünyaca ünlü Antik Side’de 5-6 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği “Antik Side Liman Harbour Festivali” muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti