ATIK TOPLAYICILARI BAŞVURU DUYURU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2022/6 sayılı “Atık Toplayıcı Genelgesi” ile serbest olarak atık toplayıcılığı yapan kişileri “Sıfır Atık Bilgi Sistemi” ile kayıt altına alarak yetkilendirmek ve çalışma sistemini düzenlemek adına Belediyemiz hizmet alanı içerisinde faaliyet gösteren atık toplayıcıların çalışma usul ve esasları belirlenmiştir. 02.09.2022 tarih ve 106 nolu Meclis Kararı ile “Atık Toplayıcıları Çalışma Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik” uygun görülmüştür. İlçemizde serbest olarak faaliyet gösteren Atık toplayıcıları “Sanayi Mahalesi 2058 Sokak No:4 Manavgat/ANTALYA” adresinde bulunan Belediyemize ait 1. Sınıf Atık Toplama Merkezi ’ne başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru şartlarının da yer aldığı Atık Toplayıcıları Çalışma Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik aşağıdaki linkte sunulmaktadır.

MANAVGAT BELEDİYESİ ATIK TOPLAYICILARI YÖNETMELİK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.