Manavgat Belediyespor'a tatlı doping...

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Manavgat Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında yapacağı Kumluca Belediyespor maçına hazırlanıken Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in baklava sürprizi ile karşılaştı.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve yenilenen yönetimle birlikte yeniden yapılanma içine giren Manavgat Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında yapacağı Kumluca Belediyespor maçına tam gaz hazırlanıyor. Tüm gün Teknik Direktör Mehmet Şahin ve yardımcı antrenör Aziz Akçay ile birlikte çift kale antrenman yapan futbolcular, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in baklava sürprizi ile karşılaştı. Genç kadroya sahip olan Belediyespor'un futbolcularına manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve hiçbir maçlarını kaçırmayan Başkan Şükrü Sözen, moral baklavasını Kaptan Sami Ünlü ve genç futbolculara elleriyle yedirdi. Daha önceki maçlarda Kepez Belediyespor'u 2-1 yenen arkasından da Yeni Kemer Belediyespor’la yaptığı maçta 2-2 berabere kalan takım, Başkan Şükrü Sözen'in morali ile Kumluca maçından galibiyetle çıkmayı hedeflediklerini söyledi. İmkanları ölçüsünde her an takımın yanında olmaya özen gösterdiğini belirten Başkan Sözen, tatlıyı sporculara yedirirken kesin galibiyet beklediğini dile getirdi. Başkan Sözen, "Genç kadroya sahip futbolcularıma güveniyorum. Her maçı takip ediyorum. Futbolcularımıza başarılar diliyorum" dedi. Belediyespor Kulüp Başkanı Nezihi Özgenç ise Cumartesi günü Saat 15.30'da Manavgat Stadı'nda yapılacak olan müsabakaya tüm Manavgatlıları beklediklerini de söyledi.