"Yıldızların Altında Sinema Keyfi" beğenildi...

Manavgat Belediyesi, Manavgat halkına bu kez de "Yıldızların Altında Sinema İzleme Keyfi'ni" yaşattı.

Göreve geldiği günden bu yana Ramazan Şenlikleri, konserler, tiyatrolar, parkların sayısını artırmak, Halk Günleri, Gençlik Merkezi gibi halka yönelik sosyal belediyecilik çalışmalarına hiç ara vermeyen Başkanımız Sözen, Manavgat halkına bu kez de "Yıldızların Altında Sinema İzleme Keyfi'ni" yaşattı. Manavgat halkı geçtiğimiz Cumartesi akşamı belediye tarafından kurulan açık hava sinemalarında "Issız Adam" ve "Devrim Arabaları" gibi ünlü Türk filmlerini izleme fırsatını buldu. Gün içerisinde yapılan anonslarla Manavgat halkı filmleri izlemeye davet edildi. "Issız Adam" filmi Belediye Sarayı Gençlik Merkezi önünde, "Devrim Arabaları" filmi ise Kavaklı Mahallesi Çarşamba Pazarı içinde kurulan dev sinema perdelerinde Manavgatlılara izlettirildi.

Sinema alanını dolduran vatandaşların kimi serdikleri piknik örtüsüne uzanıp çekirdek yiyerek, kimi önceden konulan sandalyelere oturarak aileleriyle birlikte filmi eğlenceyle seyretme fırsatını buldu. "Yıldızların Altında Sinema Keyfi" etkinliğinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Sözen’e teşekkür ederek bu tür hizmetlerin artırılmasını istedi.