Gençlik Merkezi yöneticileri toplandılar...

"Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi" yönetici ve öğretmenleri açılış öncesi tanışma ve kaynaşma gecesinde buluştular.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi yönetim kurulu ve öğretmenleri, Pınar Balık Evi'nde düzenlenen yemekte bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu. Gençlik Merkezi'nin 24 Ekim 2009 Cumartesi günü Saat 14.00'de Yeni Türkü konseriyle açıldıktan sonra faaliyetlerine başlayacak olması, merkez eğitmenlerini oldukça heyecanlandırdı. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen yemekli toplantıda öncelikle gençlik merkezi yönetim kurulu daha sonra da branşlara göre öğretmenler tanıtıldı. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu adına bir konuşma yapan Fatih Sözen amaçlarının Gençlik Merkezi'nin açılışı öncesinde, görev yapacak öğretmenleri bir birleriyle tanıştırarak kaynaştırmak olduğunu söyleyerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Fatih Sözen'in konuşmasının ardından ise Gençlik Merkezi yöneticisi Ayhan Rüzgar tarafından öğretmenler tek tek bir birleriyle tanıştırıldı.