Manavgat Belediyesi 7. Satranç Turnuvası başlıyor

Manavgat Belediyesi, 3 yıl aradan sonra satranç turnuvası düzenliyor. 31 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yapılacak "Manavgat Belediyesi 7. Satranç Turnuvası" nda dereceye girenler, Başkan Şükrü Sözen tarafından tatille ödüllendirilecek

Satranç severler, 3 yıl aradan sonra Manavgat Belediyesi’nin düzenleyeceği "7. Satranç Turnuvası" nda bir araya gelerek kıran kırana yarışacak. 31 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Gençlik Merkezi'nde yapılacak turnuvalarda dereceye girenler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından çeşitli hediyeler ve 5 yıldızlı tatil ile ödüllendirilecek. Manavgat Belediyesi, Manavgat Belediye Spor Kulübü ve Antalya Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek turnuva toplam 70 sporcu ile sınırlı olacak. 60 sporcu Online Kayıtla alınacak. Kentte bu kadar uzun bir aradan sonra satranç turnuvasının düzenlenecek olması gençler arasında heyecan yarattı. Turnuva, 31 Ekim 2009 Saat 09.00'da Manavgat Belediye Sarayı altındaki Gençlik Merkezi'nde başlayacak. Final Karşılaşmaları 1 Kasım 2009'da yapılacak. Kapanış ve Ödül Töreni ise yine aynı gün 18.00'de gerçekleştirilecek. Turnuva Tüzüğü'ne göre düzenlenen satranç turnuvasına katılmak isteyenler www.satranc07.com adresinden veya 0532 490 66 64-0242 746 83 19 nolu telefon ile işlemlerini gerçekleştirebilecek. Yetkililer son başvuru tarihinin ise 29 Ekim 2009 olduğunu belirtti. Turnuva sonunda birinci olan kişiye bir hafta iki kişilik yarım pansiyon tatil ödülü, ikinciye iki günlük (Cumartesi-Pazar) iki kişilik yarım pansiyon tatil ödülü, üçüncüye iki günlük (Cumartesi-Pazar) iki kişilik yarım pansiyon tatil ödülü verilecek. Dördüncü bir iPod, beşinci ise Mp3 Player kazanacak.