Başkan Sözen halkla buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, geleneksel hale getirdiği Halk Günleri'nin 5.'sinde yine vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan toplantıda yine işsizlik ve yardımlar konusu gündeme geldi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal belediyecilik anlayışı gereği başlattığı Halk Günleri'ni aksatmadan sürdürüyor. Başkan Sözen, her Çarşamba günü saat 14.00'de Belediye Başkanlığı girişinde yapılan Halk Günü toplantılarına bizzat katılarak vatandaşların dertlerini dinliyor, sorunlara çözümler bulmaya çalışıyor. Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu, Hesap İşleri Müdürü Bayram Öksüzoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Arı, Zabıta Müdürü Turgay Şalgam ve avukatların da eşlik ettiği toplantılara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Başkan Sözen'in son halk günü toplantısına da kalabalık bir vatandaş grubu katıldı. Halk günü toplantısına her zaman olduğu gibi iş ve yardım talepleri damgasını vurdu. Bazı vatandaşlar, ilköğretim okullarında öğrenimlerini sürdüren çocukları için okul ve kırtasiye yardımı talebinde bulundu. Başkan Sözen, istekleri anında not aldırarak kırtasiye desteğini hemen yerine getirdi. Başkan Sözen, "Eğitim için canımız feda. Biz de imkanlarımız ölçüsünde eğitime karınca kararınca bu şekilde destek veriyoruz. Gönül daha fazlasını yapmak istiyor ama elimizden gelen bu. İşsizlik de büyük sorun ama elimizde sihirli değnek yok ne yazık ki. Talepleri yerine getirmek için belediye başkanı değil hükümet bile olmak yetmez. Çünkü bu sorun Türkiye'nin sorunu" dedi.