Cumhuriyet Meydanı Genişliyor...

Manavgat Belediyesi, milli bayramlarımızı kutladığımız, vatandaşların buluşma noktası Cumhuriyet Meydanı'nı genişleterek işlevinin artırılması çalışmalarını sürdürüyor. Kent meydanını daraltan mevcut büfe, işletme sahibi tarafından kaldırıldı. Başkan Sözen "Halkın ortak kullanım hakkına saygılı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Manavgat Belediyesi, halkın buluşma noktası olan Hükümet Konağı, Kültürevi ve Atatürk Heykeli arasında kalan Cumhuriyet Meydanı'nı genişletmek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Özellikle milli bayramlarda yer darlığı yüzünden kısıtlamaların yaşandığı alanda yer alan büfe, bu kapsamda karşılıklı anlaşma gereği kaldırıldı. Büfe işletmecisi, Manavgat Belediyesi ekiplerine yardımcı olmak amacıyla yıkımı kendisi gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırılan büfeden geri kalan artıkları temizledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent halkının ortak kullanım noktası olan kent meydanını genişletmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Sözen, özellikle milli bayramlarda halkın kaynaşma, bütünleşme, birlik ve beraberlik alanı olan Cumhuriyet Meydanı'nın kullanım alanının artırılmasının önemli olduğunu dile getirdi. Vatandaşların hakkına saygılı olarak büfeyi kendisi kaldıran işletme sahibine de teşekkür eden Başkan Sözen, tüm Manavgat halkından aynı duyarlılıkla hareket etmesini istedi. Başkan Sözen, "Söz konusu işletmemizin sözleşmesi dolmuştu. İşletme sahibimiz halkın ortak kullanım hakkına saygılı olarak işyerini kendisi kaldırdı. Bu bizleri çok sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Amacımız halkımızın kent meydanından daha fazla yararlanmasını sağlamak" diye konuştu.