Başarılı Kikboksçulara Altın

Sakarya'daki 1. Hendek Uluslararası WBF Dünya Karması Spor Şöleni'ne katılarak başarı elde eden Manavgat Avşar Spor Kulübü'nün 4 sporcusu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

Sakarya’daki 1. Hendek Uluslararası WBF (World Budo Federasyonu) Dünya Karması Spor Şöleni’ne katılarak başarı elde eden Manavgat Avşar Spor Kulübü’nün 4 sporcusu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

Dünya Budo Federasyonu ile Sakarya'nın Hendek Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil eden Manavgat Avşar Spor Kulübü'nün başarıyla dönen sporcuları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi'nin destekleriyle mücadele ederek altın kemeri kazanan Çiğdem Yüksel, 60 kiloda 2'inci olan Etem Şeker, 71 kiloda 2. olan İsa Kargın ve 75 kiloda 3. olan Serdal Uğurlu ve Milli Takım antrönörü Yasin Avşar'ı büyük bir sevinçle ağırladı. Başarılı sporculara Cumhuriyet altını hediye eden Başkan Şükrü Sözen, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyledi. Sözen, "Genç kardeşlerimizin elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Bundan sonra da desteğimizi kickboksçularımızdan esirgemeyeceğiz. Başarılarının devamını dilerim" dedi.