Belediye MYO'nu ikinci öğretime hazırlıyor.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl ikinci öğretime başlayacak olan Manavgat MYO çevresinin yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında yüksekokul yanında bulunan belediyeye ait otopark ve çevre sokaklar asfaltlandı. Başkan Şükrü Sözen, çalışmaları yerinde denetledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin rahat emesi amacıyla ilgili birimleri seferber etti. Fen İşleri Müdürlüğü, Emek Mahallesi'ndeki MYO yanındaki belediye otoparkını yeniden düzenleyerek asfaltlamasını da tamamladı. Çalışmalar kapsamında 150 ton asfalt malzemesi kullanılarak çevre sokakların ve yolların da tamir ve bakımı yapıldı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl ikinci öğretime başlayacak olan MYO'nun kullanımına tahsis edilen otopark ve çevre sokaklardaki çalışmaları da yerinde denetledi.

Yerinde inceledi
Bölgede işçilerle sohbet edip, asfalt kaplama işleri hakkında bilgi alan Başkan Şükrü Sözen, eksik gördüğü çalışmalarla ilgili uyarılarını da yaptı. Manavgat Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan'la sık sık bir araya gelerek sorunları masaya yatırdıklarını dile getiren Başkan Şükrü Sözen, otopark konusunda da önceden paylaşımda bulunduklarını ve belediye olarak gereken her türlü desteğin sağlandığını açıkladı.

İkinci öğretime hazırladık
Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat MYO'nun bu yıl ikinci öğretime başlayacağını öğrendik. Bu çok önemli bir gelişmedir. Hocamızla yaptığımız görüşmemizde öğrenci sayısının ve hareketliliğinin artacağını da düşünerek çalışmalarımızı ona göre yönlendirdik. Fen İşleri Müdürlüğümüz öğretim döneminde servislerin rahat girip çıkabilmesi için okula tahsis ettiğimiz otoparkımızı asfaltladı, düzenlemesini yaptı. Çevre yolları da onardık. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.