Belediyemizden piknikçiye ücretsiz çöp poşeti

Manavgat Belediyesi, vatandaşları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek amacıyla Sorgun Çamlığı Piknik Alanı'nda ücretsiz çöp poşeti dağıtımı uygulaması başlattı.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent halkına çevre bilinci aşılamak amacıyla Sorgun Çamlığı Piknik Alanı'nda ücretsiz çöp poşeti dağıtımı uygulaması başlattı. Piknik alanına giriş yapan her araca güvenlik görevlisi tarafından çöp poşeti verilmesi vatandaşlarca da takdirle karşılandı.
Görevliler, piknik yapan vatandaşları çöplerini poşetlere atmaları konusunda da tekrar tekrar uyardı. Amaçlarının Manavgatlı vatandaşları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek olduğunu dile getiren Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Arı, uygulamayı yaz sezonu sonuna kadar sürdürmeyi düşündüklerini söyledi. Arı, "Manavgat halkının da çevre temizliği konusunda duyarlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden piknik alanının rutin temizliğini sürekli yapıyoruz. Bu uygulamayla vatandaşlarımıza çöplerin bir yerde toplanması konusunda hatırlatma ve uygulamada rahatlık sağlıyoruz. Amacımız daha temiz bir Manavgat'ı gelecek nesillere bırakabilmek" diye konuştu. Görevlilerden ücretsiz çöp torbalarını alarak giriş yapan vatandaşlar da bu isabetli uygulama nedeniyle belediye görevlilerini tebrik etti ve çevre temizliği konusunda daha duyarlı olacakları konusunda söz verdi.