Başkan Sözen'den sanayi esnafına ziyaret

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen Sanayi esnafını gezerek dilek, istek ve şikayetleri dinledi. Başkan Sözen'e büyük ilgi gösteren esnaf, belediyenin bölgeye getirdiği hizmetler için teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda kent esnafını da sık sık ziyaret ederek, vatandaşın gönlünü alıyor. Başkan Sözen son olarak Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek dilek, istek ve şikayetleri dinledi. Başkan Sözen'i büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan esnaf, belediyenin getirdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti. En çok Sanayi Bölgesinin asfaltının yenilenmesine sevindiklerini dile getiren esnaf, bölgenin yeşillendirilmesi, dinlenme mekanlarının yapılmasını ve kalan alt yapı eksiklerinin giderilmesini istedi. İş yoğunluğu nedeniyle seçimlerden sonra ilk kez sanayi esnafı ile bir araya gelebildiğini de belirten Sözen, önce seçimlerde verdikleri destek için de esnafa teşekkür etti.

Esnafın yanındayız
Tüm işyerlerini hiç ayırt etmeden tek tek ziyaret eden Başkan Şükrü Sözen, bölgede imkanlar ölçüsünde verilecek en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını anlattı. Sözen, "Yoğun iş nedeniyle bugüne kadar esnafımızı ziyaret edememiştim. Şimdi imkan buldum. Bölgenin sıkıntılarını biliyordum. Ve göreve başlar başlamaz ilk iş olarak sanayi bölgesinin asfaltını yenileme işini yaptırdım. Sizin sıkıntılarınız bizim sıkıntımız. Ziyaret amacım bölgedeki eksikleri yeniden yerinde görerek notlar almak ve gereğini yapmak. Her zaman esnafımızın yanındayız dedi. Başkan Şükrü Sözen, gezisi sırasında okey oynayıp çay içen bir grup esnafı da ziyaret etti.