Kırkpınar şampiyonundan Başkan Sözen'e ziyaret

648. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Deste Küçük Boy kategorisinde 2. olan 17 yaşındaki Osman Sarıdemir, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 648. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Deste Küçük Boy kategorisinde 213 sporcu arasında 2. olan 17 yaşındaki Osman Baydemir, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i hocası Abdullah Seçim ile birlikte makamında ziyaret etti. Kırkpınar Güreşleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından altınla ödüllendirildiğini dile getiren genç sporcu Osman Baydemir, bundan çok mutlu olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan güreş müsabakalarına da katılacağını belirten Osman Baydemir, Başkan Sözen'den de destek istedi. Başarılı sporcuyu büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılayan Başkan Şükrü Sözen, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını söyledi. Kırkpınar şampiyonunu tebrik eden Başkan Şükrü Sözen, "Osman kardeşimizin bu kadar genç bir yaşta tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde derece elde etmesi onun güreş sporunda gelecek vaat ettiğinin göstergesidir. Önümüzdeki yıllarda kendisinden çok daha büyük başarılara imza atmasını bekliyoruz. Bu başarı hepimizi gururlandırdı. Zaten Sayın Deniz Baykal da bu başarıyı ödüllendirmiş. Bizim de kendisine hediyelerimiz olacak" dedi. Başkan Şükrü Sözen'in genç sporcuyla hatıra fotoğrafı çektirirken güreş sporundaki "El Ense" oyununu oynaması ise esprilere neden oldu.