ENGELLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

DSC_0358

ENGELLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Manavgat Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Boğaz Otel’de düzenlediği etkinlik ile özel insanlara unutulmaz bir gün yaşattı

Manavgat Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Boğaz Mevkii’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel’de düzenlenen etkinliğe engelli çocuklar ve aileler katıldı. Düzenlenen etkinlikte şişme oyun grupları, oyun havaları, palyaço ve sihirbazlık gösterisi ilgiyle izleyen özel çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.

DSC_0349

Düzenlenen eğlenceli etkinliğin ardından Manavgat Belediyesi’nin özel olarak hazırlattığı uçurtmalar çocuklara dağıtıldı. Aileleri ile Boğaz Mevkii’nde uçurtma uçuran yüzlerce çocuğun mutluluğu gözlerinden okundu. Aileler böylesine özel bir haftada bizleri ve çocuklarımızı düşünerek bizlere bu coşkuyu yaşatan Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e ne kadar teşekkür etsek azdır dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Manavgat Belediyesi olarak hayatın bütün engellerini birlikte aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Başkan Sözen “ Düzenlediğimiz etkinlik ile özel çocuklarımızın mutluluğunu gözlerinden okumak bize daha çok güç veriyor. Ailelerimiz ve çocuklarımız ile birlikte Manavgat’ımızı engelsiz bir kent yapmak için çalışıyoruz. Bütün engelleri birlikte aşıyoruz” dedi.

DSC_0350

DSC_0366