MANAVGAT'TA CEM KÜLTÜR MERKEZİ'NİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇ

MANAVGAT'TA CEM KÜLTÜR MERKEZİ'NİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ta Cem Kültür Merkezi'nin temel atma törenini vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ta Cem Kültür Merkezi'nin temel ama törenini Gültepe Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi. Temel atma törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Chp İlçe Başkanı Aliye Coşar, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir,Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Gani Kaplan, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 4 bin m2 lik alana yapılacak olan Cem Kültür Merkezi'ne muhabbet meydanı, cem meydanı, lokma evi, sergi salonu ve etkinlik anfisi dahil edilecek. Temel atma töreninin ardından saz eşliğinde en sevilen türküleri birlikte söyleyen vatandaşlar, Manavgat'ta ilkleri gerçekleştirerek toplumun her kesimine hizmet götüren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

BAŞKAN SÖZEN : BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM

Göreve geldiğimiz günden bu yana Manavgat'ın gerçek bir kente dönüşmesi için elimizden geleni yapıyoruz diyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Bir kentin gerçek anlamda bir kent olmasının çok farklı yönleri vardır dedi. Başkan Sözen " Yaşanılan bir bölgede yaşam huzurluysa, yaşanılan bir bölgede insanlar düşüncelerini özgürce ifade edebiliyorsa, yaşanılan bölgede insanlar ibadetlerini özgürce yapabiliyorsa, kardeşçe birlik olarak yaşayabiliyorlarsa orası gerçek anlamda bir kenttir. Kentler sadece fiziki güzelliklerle kent olmuyor. Yaşam anlayışları, yaşam kültürleri itibariyle de kent olmayı hak etmemiz gerekiyor. Bizlerde Manavgat'ın hayatını güzelleştirmek için Manavgat'ta yaşayan güzel insanlarımızın artı değer katmak için göreve geldiğimiz günden itibaren bir çok projeyi neticelendirerek halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadık" dedi.