Belediyemizden sinyalize kavşak atağı.

Manavgat Belediyesi, kontrolsüz kavşak niteliğinde olan ve sürekli kazalara davetiye çıkardığı için vatandaşların yakınmalarına neden olan Alparslan Türkeş Bulvarı ve Yunus Emre Caddelerinin kesişiminde sinyalize kavşak yapımı çalışmaları başlattı.

Manavgat Belediyesi, daha önce kontrolsüz kavşak niteliğinde olduğu için kazalara davetiye çıkaran Alparslan Türkeş Bulvarı ve Yunus Emre Caddelerinin kesişiminde sinyalize kavşak çalışması başlattı. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz çalışarak kavşakta parke, bordür, ve yaya geçidi yapımı çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu, çalışmaların 2. etabında ise bölgeden geçen araçların sayımının yapılacağını ve ardından da sinyalizasyonun yerleştirileceğini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, kontrolsüz kavşakların araçlar ve yayalar için oldukça büyük tehlike arz ettiğini uzun süredir gözlemlediklerini ve bu anlamda çalışmaları süratle başlattıklarını dile getirdi.

Can güvenliği çok önemli
Başkan Şükrü Sözen, "Fen İşleri Müdürlüğümüze bu kontrolsüz kavşakla ilgili oldukça fazla şikayet geliyordu. Kavşak, yayalar ve araçlar için oldukça büyük tehlike oluşturuyordu. Bu nedenle acil olarak sinyalize kavşak çalışması başlattık. Parkeler, bordürler ve yaya geçidi çalışmaları tamamlanarak sinyalizasyona hazırlandı. Manavgat Belediyesi olarak amacımız halkımızın canını ve malını korumak, araçların ve yayaların trafikte rahat seyrini sağlamak. Her şey Manavgat halkı için. Kontrolsüz kavşak niteliğinde olan diğer caddelerimizi de tespit ederek aynı çalışmaları yürüteceğiz" dedi.