MANAVGAT BELEDİYESPOR’A 4 YENİ TRANSFER DAHA

MANAVGAT BELEDİYESPOR’A 4 YENİ TRANSFER DAHA

Bölgesel Amatör Lig’te (BAL) şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, yeni sezon öncesi 4oyuncuyu daha renklerine bağladı.

Manavgat Belediyespor, bu sezon yaptığı transferlerle lige damgasını vurmayı hedefliyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, iddialı girdiği sezonda, Manavgat Belediyespor’un Teknik Direktörlüğü’nü yapması için deneyimli antrenör Hayrettin Gümüşdağ ile anlaşma yapmıştı. Başkan Sözen şimdi de Turgutluspor’danbaşarılı sol bek oyuncusu Efşan Geçgin (1992) ile Berkay Velivar’ı (1993), Bursa Zaferspor’dan yetenekli kaleci Faruk Polat’ı (1993) ve Kırıkkalespor’un genç kalecisi Emre Şener’i (1998) Manavgat Belediyespor’un başarılı kadrosuna dahil etti.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

İmza töreninde konuşan Belediye BaşkanıŞükrü Sözen, “Kadromuza dahil ettiğimiz futbolcularımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimle başarılı bir sezon diliyorum. Manavgat Belediyespor’u bir üst lige çıkarmak istediğimiz için en iyi kadroyu kurma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI BAŞLADI

Bu arada Manavgat Belediyespor hazırlık maçlarına da başladı. Takım, 3 Ağustos Cuma günü saat 17.30’da Konaklı Sahası’nda Alanyaspor U-21 Takımı ile, 4 Ağustos Cumartesi günü ise yine 17.30’da Manavgat Atatürk Stadı’nda da Antalyaspor U-21 takımı ile hazırlık maçları yapacak. Başkan Şükrü Sözen, tüm Manavgatlı futbolseverleri takıma destek olmaya çağırdı.

7K4A4721

7K4A4741