MYO'dan Halimoğlu'na Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hacer Sert ve Yüksek Okul sekreteri Akkız Karamanlı, Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu`nu makamından ziyaret ederek yüksek okula iç içe olan itfaiye binası ve bir kaç arazinin okul bünyesinde birleştirilmesi talebinde bulundular.
Prof. Dr. Ali Erdoğan ziyaretteki amaçlarının açılacak olan yeni bölümler hakkında fikir alışverişi olduğunu belirterek:`` 2002 yılında YÖK`den geçmiş olan Elektrik ve Gıda programını açmak.Bunun içinde okulumuzda teknik programları açabileceğimiz arazi yok.Bu konuda ne yapabiliriz başkanımızla görüşerek buradaki öğretim sayımızı arttırmak istiyoruz.Yurt tamamlanıyor.Ek kurumlara ihtiyacımız olacak.Manavgat`a hangi üniversitesi gelirse gelsin kredi ve yurtlar kurumuna bağlı bu yurt çok büyük önem teşkil ediyor. Başkanımız bize her zaman destek veriyor. Bu ek kontenjanları ne zaman açabiliriz.Yanımızda bulunan itfaiye binasının yerinde bir düzenleme olabilir mi o imkanları konuşacağız. Umarım önümüzdeki yıl üç dört program daha açabiliriz" dedi. Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu'da:``Ali hocamın isteklerine olmaz demek eğitimi istememek olur. Eğitim istenmeyecek birşey değil. Yüksel okulumuzla iç içe olan itfaiye binamızı ve bir kaç arsayı yüksek okulumuzun bünyesinde birleştirmeyi talep ediyorlar. Ben bir itfaiyenin bir başka yende de olabileceğini düşünüyorum.Oradaki sıkıntıyı gidermek bizim için bir görevdir.İmkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapmaya hazırız.``şeklinde konuştu.