MANAVGAT BELEDİYESİ VE GÖNÜLLÜLER AHIR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Manavgat Belediyesi, yangın felaketi sonrasında yanan ahır, ağıl ve kümeslerin yeniden inşa çalışmalarını AHBAP Derneği ve hayırsever vatandaşların destekleri ile sürdürüyor. Manavgat Belediyesi ekipleri ve gönüllüler yangında büyük hasar gören Saraçlı, Karaöz, Ulukapı, Karavca, Belenobası, Çeltikçi ve Demirciler Mahallesi’nde toplam 95 ahır inşa etti.

HAFİF HASARLI BİNALAR NEF VAKFI-İHTİYAÇ HARİTASI ve BELEDİYE İŞBİRLİĞİYLE ONARILIYOR

398 BİNADAN 160’ı ONARILDI

Manavgat’ta Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından Manavgat Belediyesi’nin çözüm ortaklığıyla bir süredir yürütülen “Bir Destek Bir Yuva” projesi kapsamında hafif hasarlı ev statüsündeki 398 binanın bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN SÖZEN’DEN EVSİZ AİLEYE KONTEYNER

Çolaklı Mahallesinde işten kovulup, evlerinden de atıldıkları için tarlada yaşamak zorunda kalan 5 kişilik ailenin imdadına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yetişti.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI

Manavgat Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle, yangının en çok zarar verdiği mahallelerden birisi olan Belenobası ve bölgeye yakın olan mahallelerde vatandaşlara aşure ikram etti.

ÇOCUKLARDAN GÖZ YAŞARTAN MANAVGAT KLİBİ

Manavgat Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Koroları, Manavgat yangınlarındaki yedi yangın şehidi, yanan binlerce can ve kül olan ormanlar anısına Micheal Jackson’un Heal The World (Dünyayı İyileştir) şarkısını seslendirerek klip yaptı. Orman alanları yanmadan önce çekilen klip, izleyenleri duygulandırdı

MANAVGAT BELEDİYESİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Yangın felaketi sonrasında kentin her köşesinde adeta arı gibi çalışan Manavgat Belediyesi ekipleri, bir yandan mahallelerde tespit çalışması yapıp acil ihtiyaçları yerine ulaştırırken bir yandan da evi yanıp yeni yaşam alanları oluşturulmuş vatandaşlara hayırseverlerin destekleri ile sağlanan beyaz eşya ve ev eşyalarını teslim ediyor.